גרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד
    טובה טל
    04/02/2009

מזה כמה שנים שאני סובלת מפצעונים מגרדים ומציקים, כל פעם במקום אחר: בזרועות, ברגליים, בגב התחתון. נאמר לי על-ידי רופא המשפחה כי זהו גרד ונתן לי משחת יורקס. שאלתי: מה זה גרד? מדוע הוא מופיע? האם אפשר למנעו? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד

הוספת תגובה

• לטובה טל

ד''ר אלכסנדר אלטס
    05/02/2009

שלום רב.

שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. מומלץ להפנותה לפורומים שעוסקים במחלות עור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד

חלי
    10/02/2009

שלום לך, מנסיוני הנושא של הגרד לא תמיד טיפול חיצוני מעלים את הבעיה. לפעמים צריך טיפול פנימי, אני סבלתי מגרדת עם אדומומיות ולאחר כל גירוד כזה נוצר אודם במקום ובליטהת ממש מפחיד. שום קרם או משחה שקיבלתי פתר את הבעיה, פניתי לרפואה אלטרנטיבי והכרתי חברה מדהימה במוצריה. רק לאחר שימוש במוצר - טבעי לחלוטין ושמו משקה אלוורה ומשקה כלורופיל עזרו לי. גם מרחתי וגם שתיתי, הכלורופיל מטרתו לנקות את הכבד והדם. וכך הוא פעל לאחר מספר ימים פשוט נגמר אבל המשכתי לשתות. כמובן זה לא מזיק. במידה ותרצי, אשמח לעזור אני מבינה את הרגשה הנוראה הזו טל:050-6620509 חלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו