מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרדטובה טל04/02/2009
מזה כמה שנים שאני סובלת מפצעונים מגרדים ומציקים, כל פעם במקום אחר: בזרועות, ברגליים, בגב התחתון. נאמר לי על-ידי רופא המשפחה כי זהו גרד ונתן לי משחת יורקס. שאלתי: מה זה גרד? מדוע הוא מופיע? האם אפשר למנעו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטובה טל
ד''ר אלכסנדר אלטס05/02/2009שלום רב.
שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. מומלץ להפנותה לפורומים שעוסקים במחלות עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד
חלי10/02/2009שלום לך, מנסיוני הנושא של הגרד לא תמיד טיפול חיצוני מעלים את הבעיה. לפעמים צריך טיפול פנימי, אני סבלתי מגרדת עם אדומומיות ולאחר כל גירוד כזה נוצר אודם במקום ובליטהת ממש מפחיד. שום קרם או משחה שקיבלתי פתר את הבעיה, פניתי לרפואה אלטרנטיבי והכרתי חברה מדהימה במוצריה. רק לאחר שימוש במוצר - טבעי לחלוטין ושמו משקה אלוורה ומשקה כלורופיל עזרו לי. גם מרחתי וגם שתיתי, הכלורופיל מטרתו לנקות את הכבד והדם. וכך הוא פעל לאחר מספר ימים פשוט נגמר אבל המשכתי לשתות. כמובן זה לא מזיק. במידה ותרצי, אשמח לעזור אני מבינה את הרגשה הנוראה הזו טל:050-6620509 חלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)