מיואשת כבר........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת כבר........
    ליז
    05/02/2009

יש לי קבוצות של נקודות חן קטנות על הפנים, שהן תקינות והכל, אבל מבחינה אסתטית, הן מאוד מפריעות לי. משום שמופיעות על הפנים. הייתי רוצה מאוד להסיר אותן כבר שנים... אבל חוששני שהן יוסרו ויוותרו אחריהן צלקות, או כתמים פיגמנטיים. הלוואי והייתי יודעת, כיצד אפשר או אל מי לפנות כדי שיוכל לעזור מקצועית. ראיתי באינטרנט רופא עור בשם אילן זמיר. שיש לו איזה חומר פלא, אבל החומר שהוא משתמש בו, זהו חומר שקיבל מאיזה אדם אחד שעלה מרוסיה, האם הוא מאושר ע"י משרד הבריאות? ומה עליי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת כבר........

הוספת תגובה

• למה לא עונים לנו על שאלות?

ליז
    07/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודות חן

ד''ר צחי שלקוביץ
    08/02/2009

ליז שלום
    אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר. אילן זמיר אינו רופא עור ואיני יודע באיזה חומר הוא משתמש. המלצתי , גשי לרופא עור לייעוץ.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו