מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם שחור ענקי על הגבמאי05/02/2009
שלום, לפני כ- 8 שנים לערך הופיע על גבי כתם שחור ומגרד על העור , רופא העור אמר שזוהי פיגמנטציה שיש לכהות עור כמוני ונתן לי משחה לגירוד וגם משחה שאמורה מעט לטשטש את הכתם. ואכן עם השימוש במשחה הגירוד פסק והכתם הלך וקטן, אך בגלל שהיה צריך למרוח המשחה כשלוש פעמים ביום בנקודה מסוימת פשוט הפסקתי. לאחר כמה שנים שוב הלכתי באותו נושא לרופא עור אחר שנתן את אותה האבחנה וגם את אותם משחות לטיפול.. כיום אני בת 29 ?(שנה וקצת אחרי לידה.) הלכתי שוב לרופא באותו נושא, אך הפעם הוא שלח אותי לביופסיה כי רצה לשלול מחלה מסוימת שקשורה לחלבון נראה לי שקוראים לזה מוקולר אמילואידוסיס . הייתי קצת בהלם שהוא שלח אותי לביופסיה כי רק רציתי להתעניין איך ניתן להוריד הכתם כי הבנתי שיש לייזר שעוזר, אך הוא שלח אותי לבדיקת ביופסיה . טרם קיבלתי התוצאות. אשמח לדעת מזה מוקולר אמילואידוסיס? האם ניתן להוריד הכתם ? האם יש סיכון כאשר כתם כזה מופיע? תודה מראש ויום טוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם שחור ענקי על הגב
ד''ר צחי שלקוביץ08/02/2009מאי שלום
אין כל טעם להכנס לדיון באבחנה מכיון שהיא בסימן שאלה בלבד עד להגעת תשובה פתולוגית.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש את זה בבקשה תכנסי!
אלעד21/02/2009גם לי יש את אותו דבר כמו שתיארת איזה משחה את משתמשת?תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם שחור על הגב
מאי21/02/2009אני לא זוכרת באיזה משחה השתמשתי, אבל הייתי אצל פרופסור שבדק ואמר שאחוזי ההצלחה במשחות הוא נמוך ביותר, ולכן עלי לעשות לייזר , הוא מאוד המליץ על משה לפידות בבית החולים בפתח תקווה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך מאי-אם תזכרי במשחה תגיד
אלעד21/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת תוצאות ביופסיה לכתם על הגב
מאי21/02/2009לאחר הביופסיה התקבלה תוצאה שלילית שאין לי מוקולר אמילואידוסיס. האם לייזר יכול לעזור להעלים הכתם? איזה עוד דברים אני יכולה לבדוק על מנת להעלים את הכתם . זה מאוד מפריע לי מבחינה אסטתית. האם אתה יכול להמליץ לי על רופא או מקום שיכול לעזור לי בטיפול להעלמת הכתם? תודה מראש ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת תוצאות ביופסיה לכתם על הגב
ד''ר צחי שלקוביץ22/02/2009מאי שלום
לגבי המלצות ספציפיות אנא פני אלי דרך הנהלת האתר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)