פלינג כימי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלינג כימי
    חלי
    07/02/2009

אודה לתגובה דחופה עשיתי פניליג קל - אצל קוסמטיקאית ותיקה במקצוע, הבטחה שפלינג זה מקטין את הקמטים הבולטים. אציין הקמטים שאני מדברת לרוב בצידי העניים, מעט בשפם. גילי - בת 54 סכום ששולם לא קטן . הפלינג נעשה ע"י מריחה חומצה (את שמה הספציפי איני יודעת) הצריבה היתה בזמן המריחה לאחר מספר דקות , הרגשה של מתיחה בפנים ושום קילוף, למעשה כל הטיפול נמשך 5 פעמים כל שבועיים. חשוב איני מרגישה בשום שינוי לאחר טיפול שלישי , קרה דבר מוזר למחרת קמתי עם עפעפיים אדומות ונפוחות, פריחה בכל הגוף נאלצתי לקבל אינפוזיה בקופת חולים ותרופות כגון: פרדניזון 20 מ"ג, אהיסטון , בטאקורטן וקלמין. כל גופי במשך יומיים עם גירודים נפיחות בכל מקום. אציין באותו יום לא לקחתי שום מוצר ומזון או תרופה חדש. האם ייתכן שהחומצה שבה טופלתי גרמה לבעיה ? אודה לתשובה ע"מ שאדע כיצד להתנהג עם המשך הטיפולם שנותר. 5 בכל הפנים ו 5 סביב העניים בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלינג כימי

הוספת תגובה

• גם נכוותי קשות מחומצה בנזמיצין

ויאולה
    07/02/2009

טופלתי ע"י רופא עור שנתן לי למרוח בנזמיצין בפנים, כתוצאה הייתה אלרגיה חריפה שגם בגללה הגעתי למיון וקיבלתי משחה בטאקורטן וכדורים טלפסט. עזר להורדת נפיחות וקצת אדמומיות אבל מה עם הכוויות?? יש לי כוויות חמורות בפנים. האם בנזמיצין יכול לעשות כוויות שלא יעלמו או ישאירו צלקות? למה בכלל נותנים חומצות מסוכנות כאלה לחולים? מה אני אמורה לעשות עם הכוויה עכשיו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומצה גזמיצין

חלי
    08/02/2009

שלום לך, חומצה ששמו לי רק בפנים , תודה לאל בפנים לא קרה דבר הפריחה היתה בכל חלקי הגוף, בצורה מאוד מפחידה, מאוד מגרד, כל מקום שגירדתי, גרם לאודם ובלוטה קשה ומסביב אדום שהתפשט, מה כן בפנים לא היו כוויות רק הייתי מעובתת, מפחיד. תודה לתגובתך. חלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג כימי

ד''ר צחי שלקוביץ
    08/02/2009

חלי שלום
    תיאורטית, ייתכן והתגובה נגרמה על ידי השימוש בחומצה אך אין כל דרך לדעת בלי לבדוק ולראות במה מדובר.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו