כווויה מבנמיצין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כווויה מבנמיצין
    חלי
    10/02/2009

שלום לאחר שחשבתי על מקרה שלך, אולי את יכולה לעזור לעצמך במוצר טבעי לחלוטין, כמו שאמרתי , לי הרופא נתן סטרואידים, אך אני במחשבה שניה, סירבתי לשתות לאחר שבדקתי עם נטרופתית ורפואה טבעית, לקחתי אלוורה וכלורפיל - מוצרים טבעיים לחלטין גם מרחתי וגם שתיתי וזה עשה פשוט נפלאות, ירדה הנפיחות והגרדת לאחר מספר ימים גם נעלמו סימני הגירוד. יתכן ותוכלי גם את לעזור. \ איני יודעת את כמה חמור אצלך הכוויה תתקשרי , אולי נוכל לעזור לך ?? טלפון 050-6620509 חלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כווויה מבנמיצין

הוספת תגובה

• לחלי

טובה טל
    10/02/2009

שלום חלי, תודה על שכתבת לי. אני בהחלט אנסה זאת מכיוון שנואשתי מכל המשחות. ושוב תודה, טובה טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד - טובה

חלי
    11/02/2009

אם תרצי לרכוש את המוצרים הנ"ל דרך אותה חברה שאני השתמשתי, זה לא חיכוי זה הטבעי ביותר נא התקשרי הכוון אותך. חלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו