דחוף דחוף ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף ...
    עינבר
    16/02/2009

לפני כשבועיים הייתי אמל רופא עור וביקשתי לתת לי משהו נגד פצעים ופיגמנטציה אני בת 32 ויש לי נמשים ופצעים תת עוריים ללא פתחי יציאה. הרופא נתן לי כדור אנטיביוטיקה בשם מינוציקלין, בלילה למרוח משחה בשם רט-אויט, ובבוקר משחה של ד"ר עור בשם age complex , anti aging cream , הקרם מכיל רטינול, ויטמין סי , מקדם הגנה aha, אחרי מס' ימים הרגשתי שיפור בעור אך נוצרו לי כויות מתחת לעיניים , הפסקתי למרוח את כל המשחות מתחת לעיניים אך כעת אני רואה סוג של כתמים כמו פצעים של כיויות בחלק התחתון של הפה, אנני יודעת מה הגורם לכך והאם כדאי לי להפסיק את הטיפול הנ"ל או שאלו תופעות רגילות שיעברו עם הזמן, אם אנני טועה בעבר השתמשתי ברטינול והוא עשה לי כויות בפנים . אבקש את תשובתך המהירה תודה עינבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף ...

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    17/02/2009

עינבר, שלום.

מעת רישום המרשמים ועד תום הטיפול רופא העור שלך מלווה אותך. אין לך דרך אחרת, אלא לפנות אליו שוב. לא ניתן לתת המלצות וירטואליות במקרה שלך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו