מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחה...19/02/2009
קיבלתי משחה מרופא עור , למשחה קוראים "וניקה" שהיא מיועדת לטיפול בכתמים והאטה של צמיחת שיער , אני משתמשת במשחה כבר 3 חודשים .. הכתמים לא טופלו כלל , אך השיער באזור השפם באמת צומח הרבה יותר לאט בקושי יוצא כך גם בפאות ומתחת לשפה התחתונה אבל לעומת זאת בצוואר עדיין יוצא לי הרהב שיער . יש לי מישהי מהמשפחה שהיא רופאה בעצמה והיא המליצה לי על זה בעצם , שהשתמשה במשחה הזאת 3 חודשים באופן קבוע ועכשיו היא מתמשת בה פעמיים בשבוע לחיזוק הטיפול ולא יצא לה שום שיער לאחר השימוש במשחה..היה לה הרהב יותר שיער משלי באזור הפנים והצוואר אני חייבת לציין . למה אצלי זה ממשיך לצאת ?זו בעיה הומונלית ? והאם שמעתם על המשחה ? כמה זמן מותר להשתמש בה ? האם זה יכול להזיק ? האם להמשיך להשתמש במשחה עד שבאמת הכתמים יוסרו ושהשיער בצוור יגדל הרהב יותר לאט ? או לא יצא כמעט שזהו מצב לא כ"כ מציאותי אבל זה מה שקהר אצל בת המשפחה שלי.. בנוסף לכך העור שלי נוטה מאוד לפיגמנטציה..האם יש דרך לטפל בזה? ולא רק בעור הפנים אלה גם באזור המפשעה בין היריכיים..איבר המין..אפילו סימן של חזיה בכתפיות משאיר לי סימן ככה..בבית השחי וזה נורא מכוער ואני לא יודעת מה לעשות עם זה ..מה אפשר לעשות ? אני ממש נואתש אשמח אם תענו לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה
ד''ר צחי שלקוביץ22/02/2009שלום רב
אין כל קשר בין וניקה לכתמים ולכן אל תצפי לתוצאות בנושא זה. בנושא השיעור אין מגבלה למשך השימוש והתוצאות הינן אינדוידואליות לכל מטופל ואין את יכולה לצפות לאותן תוצאות שהשיגה קרובת משפחתך.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)