כתמים בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים בעור
    נעה
    19/02/2009

היי, לפני כשבועיים הלכתי לרופאת עור כתוצאה מגירוי עז וגרד בבית שחי, ואכן היתה לי דלקת . היא נתנה לי משחה אנטיביוטית שעזרה לי מאוד, אני עדיין משתמשת בה אך ברור לי שהדלקת חלפה. כתוצאה מהדלקת נהיו לי כתמים עגולים כהים בעור, שזה מה שזירז אותי ללכת לרופאת עור מלכתחילה, כי עם הגירודים יכולתי לחיות... =) רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם הכתמים הללו... קצת חקרתי בנושא והבנתי שאין עדיין פיתרון מלא לכתמים בעור... אך בכל זאת, כל עצה תועיל ... האם יש איזושהי משחה שהוכיחה את עצמה ? כי לקרצף עם סבון נראה לי קצת פרמיטיבי ולא מועיל... תודה מראש. נעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים בעור

הוספת תגובה

• כתמים בעור

ד''ר צחי שלקוביץ
    22/02/2009

נעה שלום
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, כתמים אלו הנובעים מגירוי העור חולפים בדרך כלל מעצמם עם הזמן ללא כל טיפול וזאת בדרך כלל בטווח של חודשים מחלוף התופעה.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה את ההסתייגות ומאוד מקווה שאתה

נעה
    22/02/2009

צודק, והכתמים יעברו לי מעצמם, לא הוספתי שאני שחומת עור, ובדרך כלל כל כתם שיש לי וגם הקטן ביותר שנובע מפצע ישן או שריטה, עובר אחרי שנים, זה התשלום שצריך לתת עבור היותי שזופה כל השנה.. האם דעתך תשנה בעקבות כך ? תודה שוב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו