ריח לא נעים בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח לא נעים בעור
    ממי
    21/02/2009

שלום אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון בכל מקרה יש לי שאלה, אני בת 53 לפני שלושה חודשים הופסק לי המחזור החודשי , וחודש אחריי זה התחלתי להריח ריח מוזר ולא נעים שהעור שלי מפריש, אני לא סובלת מזיעה יתר, מתקלחת פעמיים ביום , גם יותר ,, באותו רגע שאני יוצאת מהמקלחת אני מריחה את הריח ,(אין מקום מוגדר ,בכל מקום אני מריחה את הריח, אם זה בידיים , השכמות בצוואר אפילו בשערות ), וזה מאוד מציק לי , מגביל אותי , חרדה לצאת מהבית שמא אנשים מריחים אותי ,הייתי אצל רופא משפחה בבדיקת שתן הראה שיש י מעט דלקת , קיבלתי טיפול וזה עבר אבל הריח עדיין נשאר, הייתי גם אצל גניקולוג יש לי ציסטה בשחלות והרופא שלל שהריח מזה ,, בבקשה ממה זה נובע ? ואיך אפשר להפטר מזה? זה ממש מתסכל אותי,,, (יכול להיות שזה משהו מנטלי)? אודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח לא נעים בעור

הוספת תגובה

• ריח לא נעים בעור

ד''ר צחי שלקוביץ
    22/02/2009

ממי שלום
    לא נתת כל מאפיינים לסוג הריח מבחינת גוון ולכן אין כל דרך לענות על שאלתך מבלי להתרשם מכך באופן אישי.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו