עור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור הפנים
    לין
    21/02/2009

עור הפנים שלי ניהיה מאוד מאוד רגיש,בעבר הוא לא היה כזה. התחלתי להשתמש מגיל 13 + בתרחיצים מי פנים וכ'ו (עכשיו אני בת 15) ואני חושבת שזה עשה לי עור רגיש יותר...כשאני נמצאת בשמש אחרי 10 דקות אני ניהיית ורודה..ואין לי נמשים ועור יותר מידי לבן עורי בהיר-לבן עם תת גוון צהבהב. בתחילת קיץ שעבר הייתי ביים 4 שעות רציתי "להשתזף" כמובן שזה עלה לי ביוקר...אחרי שחזרתי הבייתה ראיתי כוויה ואחרי יום עור הפנים ניהיה יבש כשהעור הקשיח התקלף נשארו כתמים אדומים..אחרי זה שמתי משחה שהעבירה את הכתמים....פחדתי כבר שזה לא יעבור. עכשיו עור הפנים שלי ממש רגיש לשמש....וכשאני מסתכלת טוב טוב במנורה חזקה אז אפשר להבחין בכתם אדמדם שהוא די גדול ונמצא בין הלחי והאף. כמעט ולא רואים אותו אבל בתאורה טובה אפשר להבחין טיפה. רציתי לשאול מה אפשר לעשות? איך להגן על עורי בזמן החשיפה לשמש ביום יום? אם יש מאכלים מסויימים שיכולים לעזור..כל דבר. תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור הפנים

הוספת תגובה

• עור הפנים

ד''ר צחי שלקוביץ
    22/02/2009

לין שלום
    הגנה יומיות משמש על ידי לחות המכילה מסנן קרינה בעל SPF30 רצויה תמיד לכל אחד וזאת בלי קשר לכל בעיה עורית. מעבר לכך, אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו