מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה שלא נגמר !!!!!!!!סרי02/08/2007
שלום. אני בת 24. סובלת מאקנה מגיל 12. כמובן שהמצב היום הוא הרבה יותר קל מאיך שזה נראה בגיל ההתבגרות אך זו עדיין בעיה מאד מטרידה שמשפיע על איכות החיים שלי, שלא לדבר על הסימנים שנשארים. קיבלתי כל סוג של טיפול חיצוני (קרמים, משחות, משחות אנטיביוטיות, כל מוצר בשוק מוכר לי.... ואף אחד מהם לא עוזר) הטיפול היחיד שמפשפיע על העור שלי מהר מאד הוא רואקוטן (כעבור שבועיים מיום תחילת הטיפול העור חלק לחלוטין). את הרואקוטן קיבלתי כ4 פעמים עד כה, אך אף פעם לא סיימתי את הטיפול מכיוון שהמצב משתפר פלאים מהר מאד, ונטילת התרופה בכל פעם נמשכה כעד 4 חודשים(בין חודשיים ל4 חודשים, כל פעם נשברתי בשלב אחר), כאשר הומלץ לי על חצי שנה.
ב4 השנים האחרונות הרופאים אני מתייעצת איתם אינם מסכימים לרשום לי רואקוטן כי לדעתם המצב לא קשה מספיק. ואני מסכימה שהמצב באמת לא נורא, אבל העור רחוק מלהיות חלק.
אציין שיש לי עור מעורב, אך הפצעים (בניגוד לגיל ההתבגרות) אינם באיזור טי כלל, אלאבאיזור סנטר, לצידי השפתיים(קו הלסת)מתחת ללחיים וקצת בצוואר ומחשוף. הפצעים לא קטנים , אלא אדומים, מוגלתיים ודי עמוקים, והסימנים אחריהם נרפאים זמן רב.
אציין גם שאני נוטלת גלולות יסמין שעוזרות מעט, ואינני מעוניינת להחליף את הגלולה כ"כ....
דבר נוסף, יש לי אנמיה כרונית( למקרה שזה קשור איכשהו).
אודה מאד על העזרה. מאד חשוב לי לטפל ולהיפטר מהבעיה. היא נמשכת יותר מדיי זמן ומתישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף ששכחתי לציין...
סרי02/08/2007באף, האיזור השמנוני בפנים, יש לי נקבוביות מאד נראות לעין, גם זה קצת מציק לי, וגם זה נפתר בתקופת נטילת רואקוטן. הנקוביות הצטצמו, העור היה כתיפתי, ולא מנוני וחלק.
האם גם לזה יש איזשהו פיתרון???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה ורואקוטן
ד''ר צחי שלקוביץ02/08/2007סרי שלום
מנסיון ידוע כי אקנה הקיים לאחר גיל ההתבגרות אצל נשים, נדיר שנעלם מעצמו לפני תום תקופת הפוריות בימינו סביב גיל ה-50. בהסתכלות של טווח כל כך ארוך, אין לדעתי כל משמעות לחומרת האקנה והמשך הצפוי של הבעיה מצדיק טיפול של רואקוטן בכל מצב. לכן המלצתי היא קורס מלא !!!
של רואקוטן בתקווה שזה יסיים את הבעיה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)