מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור פנים אדום ויבשס.ש.22/02/2009
שלום, אישתי קיבלה טיפול בכדורי מינוציקלין לפני שבועיים. במהלך השבוע, היא התחילה לקבל אדמומיות בעור וכן גם פצעים.. היא הפסיקה ליטול את האנטיביוטיקה לאחר שבוע (שני כדורים של 50 מ"ג ביום). לאחר שבוע, הפצעים נעלמו אך נשארה תופעה של עור פנים אדום, יבש ושורף. התופעה מתעוררת בעיקר בשעות הערב המאוחרות עד הבוקר. אנו מנסים להבין מה ניתן לעשות.. כרגע היא מסתפקת בשימוש בקרם לחות מספר פעמים ביום ושותה הרבה מים. האם התוצאה הפיכה ? מה ניתן לעשות ? מודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס24/02/2009שלום רב.
התופעת המתוארת אינה אופיינית למינוציקלין, לכן מומלץ לחפש גם סיבות אחרות.
כמובן מומלץ להעזר ברופא עור שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי מזג האוויר ?
ס.ש.24/02/2009האם יכול להיות שהאנטיביוטיקה יבשה לה את העור ובנוסף לאקלים הקר זה גורם ליובש והאדמומיות ? פנינו ל3 רופאים וכל אחד מסתפק בלתת עוד מישחה אנטיביוטית שהיא כבר מפחדת לנסות... האם שימוש בקרם לחות ותוסף של אבץ+אומגה 3 יעזרו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
