כתמי אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי אקנה
    מירית
    23/02/2009

שלום. אני בת 22 ויש לי כתמי אקנה בפנים והעור שלי נוטה לאדמומיות במיוחד בלחיים. בתקופה האחרונה בקושי ויש לי פצעים. הבנתי שפילינג יכול לטשטש מעט אך לא להעלים. האם לייזר יכול לעזור לגמרי או רק לטשטש? וראיתי שרשמת למישהי להשתמש ברטין a בבית. האם זה טוב למי שיש לו עור אדמומי? והאם זה נכון שפילינג אינו מתאים לעור שמן? ועוד דבר אחד אחרון: בעבר השתמשתי במשחה בשם: mederma שזה כמו "קלוקוט" לכתמים אבל זה גרם לרגישות והפנים נורא גירדו(יש לציין שזה היה בתקופת היריון), אז יכול להיות שלא כדאי לנסות על הפנים משחות כמו רטין וחומצות אחרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמי אקנה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    24/02/2009

מירית, שלום.

לא ברור מתאורך במה בדיוק מדובר. אם אלה רק כתמים לאחר האקנה- הם יחלפו עצמונית, ללא טיפול. אם מדובר בצלקות- ישנן טיפולים שונים ומגוונים, אך כל מקרה בפני עצמו, לכן אין ברירה- צריך להבדק ע"י רופא עור ולקבל המלצות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו