שאלה בקשר לרואקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לרואקוטן
    שרון
    24/02/2009

קיבלתי את התרופה לפני מספר חודשים אך ברגע האחרון אחרי שכבר התרופה הייתה אצלי ניסיתי טיפור באור.. הטיפול לא הצליח וכעת אני רוצה להתחיל לקחת את הרואקוטן.. הרופא שהביא לי לא בארץ כעת ורציתי להתייעץ איתך אני לא כל כך זוכר את אופן המינון שהוא אמר לי אבל אני זוכר שהוא אמר להתחיל שבועיים 20 מ"ג פעמיים ביום לאחר מכן 3 ביום ולאחר מכן פעם ביום.. המצב שלי בוא נגיד הוא קרוב למינימום ברמה שמצרכיה רואקוטן אבל עדיין אני רוצה תוצאות ושזה לא יחזור לי... אם תוכל לעזור לי לנסח מינון שיעזור לי בנוסף למה שהד"ר אמר לי אשמח מאוד תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לרואקוטן

הוספת תגובה

• רואקוטן

ד''ר מיכאל שוחט
    24/02/2009

המינון מותאם למשקל הגוף מומלץ להתחיל במינון של כדור ליום ולאחר מכן לעלות למינון של 2 כדורים ליום והכל בהתאמה למשקל הגוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה---------------------------

שרון
    25/02/2009

כמה זמן אחרי זה בערך להעלות ל2 כדורים? אני שוקל 65

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו