אלרגיה בכפות הידיים??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה בכפות הידיים??
    איריס
    25/02/2009

שלום, אני בת 36 וכבר שנים רבות סובלת מתופעות שונות בעור. לפני מספר שנים אובחנה אצלי אסטמה של העור אשר הטרידה תקופה אך נעלמה בשנים האחרונות. האזורים בהן הופיעה היו באיזורי הקפלים: פנים המרפק, מאחורי הברכיים ומתחת לשדיים. לאחר תקופה של טיפולים הומיאופטיים ובמקביל שימוש בסבון מסוג "סבון של פעם", על בסיס מים, נעלמה הבעיה. בחודשים האחרונים, בעיקר מאז לידת בני, לפני שמונה חודשים, יש לי בעיה קשה בכפות הידיים. הידיים מתמלאות בשלפוחיות קטנות ואזורים שלמים נעשים אדומים ומגרדים. בשלב הבא, אותם אזורים מתייבשים ומתקלפים. יחד עם זאת העור שמסביב לציפרניים נעלם והציפורניים הופכות לא חלקות, אלא "מקומטות" (קשה לתאר בדיוק). הייתי אצל מספר רופאים אך ממשחה למשחה המצב לא משתפר ואני חוששת מפטריות בציפורניים ומהחמרה בעור. אין לי מושג לאיזה כיוון לפנות. רופא אחד אמר שזו אלרגיה ואין לו מושג למה ונתן betacorten. אחר אמר שזו ה"מתנה" שלי ושצריך לשמן ולשמן את הידיים. אני חושבת שלאף אחד אין מושג. ובכל זאת, מה עושים?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה בכפות הידיים??

הוספת תגובה

• לאיריס

ד''ר אלכסנדר אלטס
    26/02/2009

איריס, שלום.

תשובתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. נסי נא לפנות לפורומים העוסקים במחלות עור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו