פצעים בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים בפנים
    מודאגת
    26/02/2009

שלום רב, אני בחורה בת 25, ועדיין סובלת מפצעים בפנים. לפני כ10 שנים עברתי טיפול רואקוטן והפנים היו חלקות עד לשנה האחרונה,(שבה החלפתי גלולות יסמין וטבעת נובה רינג שגרמה לי לעלייה במשקל 10 קילו, ופצעים גדולים ועמוקים בפנים, התייעצתי עם רופאת נשים היא אמרה שייתכן והטבעת לא התאימה לי ושאני יחזור לגלולת יסמין. כעת אני כבר 4 חודשים משתמשת עם יסמין אך הפצעים עדיין לא עברו). אני רוחצת את הפנים עם סבון מיוחד לעוןר שמן ללא לחות כל בוקר וערב, משתמשת עם מי פנים שאמורים לרפא את העור, משחות שונות (face it ודומייהן), וכלום לא עוזר!!! הפצעים לא נעלמים וממש הורסים לי את החיים! אני שוקלת לעשות שימוש חוזר בראוקוטן. והשאלה היא: האם זה אפשרי לעשות טיפול חוזר? (כי נאמר לי כאשר עשיתי את הטיפול הראשון שזה טיפול לפעם אחת בחיים) יש לציין שעשיתי בדיקות דם ותפקודי הכבד שלי כרגע תקינים לחלוטין. אשמח לתשובה בהקדם האפשרי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים בפנים

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    26/02/2009

ערב טוב.

בהחלט יש מקום לחזור לטיפול ברואקוטן. דרך אגב, אין הגבלה במספר טיפולים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו