מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידע וקצת עזרה :|שרון26/02/2009
שלום, עבדתי במשך שנתיים במקום עבודה עם הרבה שמן לחות וחום. לפני כחודש עזבתי וחשבתי שהפצעים בפנים יחלפו . לצערי לא. כל הסתכלות במראה זו אכזבה מחדש. שקלתי לקחת ראוקוטן אך בעוד זמן לא קצר אהפוך לרכוש צה"ל. אני מאוד מפחדת מהתרופה הזו בעיקר בגלל ההשלכות. בעיקר שזה יגרום ליותר פצעים ממה שיש עכשיו. כמו כן לא בטוח שיהיה לי זמן לעשות את כל הבדיקות כל חודש. הייתי אצל רופאת העור שלא ממש עזרה להרגיע את החששות :\ ממש מפריע לי הפצעים ממש. אני משתמשת בסבון לפנים , מי פנים , קרם פנים , ניסיתי כל כך הרבה. כמו כן הרופאה נתנה לי לבנתיים עד שאני אחשוב לגבי הרוקטאן את המשחה זינדקלין. רציתי לדעת קצת פרטים לגבי המשחה הזו, האם באמת היא עוזרת ואחרי כמה זמן מתחילים לראות תוצאות משמעותיות וניכרות לעין? כמו כן אני רוצה להתחיל הסרת שיער בלייזר. הבנתי שזה ממש לא הולך עם הרוקטאן. האם יש תרופה או משהו (הלוואי והיה גם קסם) שיכול לעזור לי לקבל עור פנים חלק? כמו כן, יכול להיות שוויטמין A יעזור לרפא קצת את עור הפנים? הרי רוקטאן מכיל את הוויטמין הזה לא? ובכלל מה מומלץ? יש לציין שהפצעים הם לא על כל הפנים, בעיקר בלחי אחת דומננטית ועוד קצת מפוזרים. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
שרון26/02/2009כמו כן , כשהייתי אצל רופאת העור, חשבתי שלפני הרוקטאן היא תציע לי דברים קצת יותר "קלים" כגון: מינוצקלין או גלולות כגון דיאנה 35. מה הדעה לגבי התרופות האלה? ומי תראה תוצאות יותר מהירות? מנוצקלין , גלולות או זינדקלין? ושוב, תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע וקצת עזרה :|
ד''ר צחי שלקוביץ01/03/2009שלום רב
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, לא נראה לי כי יש מניעה לקחת רואקוטן ועלייך להתייעץ על כך עם הרופא המטפל. לשיטתי, מבצעים בדיקת דם אחת במשך הטיפול וזאת חודש לאחר ההתחלה.
התאמת הטיפול הינה אינדוידואלית ועלייך לסמוך על הרופאה המטפלת.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
שרון01/03/2009תודה על התגובה, אבל לא ענית לי על רוב השאלות , אשמח לקבל תגובה נוספת ובה קצת יותר תשובות ( בהתייחסות לזינקלין, וייטמין A ) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)