מידע וקצת עזרה :|

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע וקצת עזרה :|
    שרון
    26/02/2009

שלום, עבדתי במשך שנתיים במקום עבודה עם הרבה שמן לחות וחום. לפני כחודש עזבתי וחשבתי שהפצעים בפנים יחלפו . לצערי לא. כל הסתכלות במראה זו אכזבה מחדש. שקלתי לקחת ראוקוטן אך בעוד זמן לא קצר אהפוך לרכוש צה"ל. אני מאוד מפחדת מהתרופה הזו בעיקר בגלל ההשלכות. בעיקר שזה יגרום ליותר פצעים ממה שיש עכשיו. כמו כן לא בטוח שיהיה לי זמן לעשות את כל הבדיקות כל חודש. הייתי אצל רופאת העור שלא ממש עזרה להרגיע את החששות :\ ממש מפריע לי הפצעים ממש. אני משתמשת בסבון לפנים , מי פנים , קרם פנים , ניסיתי כל כך הרבה. כמו כן הרופאה נתנה לי לבנתיים עד שאני אחשוב לגבי הרוקטאן את המשחה זינדקלין. רציתי לדעת קצת פרטים לגבי המשחה הזו, האם באמת היא עוזרת ואחרי כמה זמן מתחילים לראות תוצאות משמעותיות וניכרות לעין? כמו כן אני רוצה להתחיל הסרת שיער בלייזר. הבנתי שזה ממש לא הולך עם הרוקטאן. האם יש תרופה או משהו (הלוואי והיה גם קסם) שיכול לעזור לי לקבל עור פנים חלק? כמו כן, יכול להיות שוויטמין A יעזור לרפא קצת את עור הפנים? הרי רוקטאן מכיל את הוויטמין הזה לא? ובכלל מה מומלץ? יש לציין שהפצעים הם לא על כל הפנים, בעיקר בלחי אחת דומננטית ועוד קצת מפוזרים. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידע וקצת עזרה :|

הוספת תגובה

• נ.ב

שרון
    26/02/2009

כמו כן , כשהייתי אצל רופאת העור, חשבתי שלפני הרוקטאן היא תציע לי דברים קצת יותר "קלים" כגון: מינוצקלין או גלולות כגון דיאנה 35. מה הדעה לגבי התרופות האלה? ומי תראה תוצאות יותר מהירות? מנוצקלין , גלולות או זינדקלין? ושוב, תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע וקצת עזרה :|

ד''ר צחי שלקוביץ
    01/03/2009

שלום רב
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, לא נראה לי כי יש מניעה לקחת רואקוטן ועלייך להתייעץ על כך עם הרופא המטפל. לשיטתי, מבצעים בדיקת דם אחת במשך הטיפול וזאת חודש לאחר ההתחלה.
    התאמת הטיפול הינה אינדוידואלית ועלייך לסמוך על הרופאה המטפלת.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

שרון
    01/03/2009

תודה על התגובה, אבל לא ענית לי על רוב השאלות , אשמח לקבל תגובה נוספת ובה קצת יותר תשובות ( בהתייחסות לזינקלין, וייטמין A ) תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו