מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער וורידים..ליטל ידין03/08/2007
שלום רב.
שמי אורטל ואני בת 16.
אני נוטלת את הכדור רואקוטן במשך 4 חודשים במינון של 40 מ"ג ביום [לא סובלת מאקנה חמורה.אבל אני ביקשת מהרופא את הכדורים והוא נתן לי בכדי שהאקנה לא תתפתח יותר..]
יש לי שיער בכל הגוף =[ גב עליון ותחתון בטן ידיים פנים, בכל מקום אפשרי. רציתי לשאול האם אפשר לעשות לייזר במקביל לטיפול ברואקוטן?
שמעתי כי הגלולה 'דיאנה' מדללת שיער מהגוף.
האם זה נכון?? הגלולה הזו יכולה להועיל לי? זה תלוי בצבע השיער שרוצים לדלל כי השיער שלי בהיר ...
עוד דבר שמפריע לי,יש לי המון ורידים ברגליים בצבע סגול-כחול שהופיעו לי לפני שנה וקצת, הם לא בולטים אבל עדיין רואים אותם וזה מאוד מפריע לי מבחינה אסטטית.
הקוסמטיקאית שלי אמרה לי שאולי זה קשור לשעווה..
חשוב לציין שגם לאמי יש ורידים ברגליים אבל לא בגיל כלכך צעיר [16]
האם יש דרך להוריד אותם? זה ממש מפריע ליי :(
האם קיים קשר בין היווצרות הורידים למריטת שיער בשעווה?
תודה רבה!!! שבת שלום, אורטל ביטון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער ורידים
ד''ר מיכאל שוחט03/08/2007לא ניתן לבצע הסרת שיער בעת נטילה של רואקוטן עליך להמתין לסיום הטיפול לגבי טיפול בדיאנה הטיפול מתאים רק אם הרקע לאקנה ולשיעור יתר הוא הורמונלי לגבי הורידים ניתן לטפל עיי הזרקות מקומיות או ליזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)