שיער וורידים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער וורידים..
    ליטל ידין
    03/08/2007

שלום רב.

שמי אורטל ואני בת 16.
    אני נוטלת את הכדור רואקוטן במשך 4 חודשים במינון של 40 מ"ג ביום [לא סובלת מאקנה חמורה.אבל אני ביקשת מהרופא את הכדורים והוא נתן לי בכדי שהאקנה לא תתפתח יותר..]
    יש לי שיער בכל הגוף =[ גב עליון ותחתון בטן ידיים פנים, בכל מקום אפשרי. רציתי לשאול האם אפשר לעשות לייזר במקביל לטיפול ברואקוטן?

שמעתי כי הגלולה 'דיאנה' מדללת שיער מהגוף.
    האם זה נכון?? הגלולה הזו יכולה להועיל לי? זה תלוי בצבע השיער שרוצים לדלל כי השיער שלי בהיר ...

עוד דבר שמפריע לי,יש לי המון ורידים ברגליים בצבע סגול-כחול שהופיעו לי לפני שנה וקצת, הם לא בולטים אבל עדיין רואים אותם וזה מאוד מפריע לי מבחינה אסטטית.
    הקוסמטיקאית שלי אמרה לי שאולי זה קשור לשעווה..
    חשוב לציין שגם לאמי יש ורידים ברגליים אבל לא בגיל כלכך צעיר [16]

האם יש דרך להוריד אותם? זה ממש מפריע ליי :(
    האם קיים קשר בין היווצרות הורידים למריטת שיער בשעווה?

תודה רבה!!! שבת שלום, אורטל ביטון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער וורידים..

הוספת תגובה

• שיער ורידים

ד''ר מיכאל שוחט
    03/08/2007

לא ניתן לבצע הסרת שיער בעת נטילה של רואקוטן עליך להמתין לסיום הטיפול לגבי טיפול בדיאנה הטיפול מתאים רק אם הרקע לאקנה ולשיעור יתר הוא הורמונלי לגבי הורידים ניתן לטפל עיי הזרקות מקומיות או ליזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו