טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני כ-8 שנים הוזרקו לפני סיליקון: בשפתיים, צידי הפה והאף ובמצח כעת נוספו עוד קמטים באזור וברצוני להזריק רסטילן. ניגשתי לרופא והוא אמר שזה מסוכן כי הסיליקון יכול לנדוד. אני התעקשתי והוא הזריק לי ליד הסיליקון לא ממש איפה שהנמצא הסיליקון. האם אחרי כל כל הרבה שנים עדיין יכולה להיות נדידה. ואיזה חומר כן יכול ללכת עם הסיליקון בכל זאת\. מה הפתרון למילוי קמטים במצבי?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כעקרון, אין הוראות חותכות ברפואה אסתטית בכלל ובמקרה שלך בפרט. כל רופא נוהג על פי שיקולים וניסיון שלו. בין הרופאים שאני בקשר איתם ספק אם יימצא מישהו שייסתכן בהזרקת חומצה היאלורונית (רסטילין או אחרים) לאחר סיליקון. יחד עם זאת, אין לי ספק שתוכלי למצוא רופא שכן יעשה זאת.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד