אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה
    רחל
    05/08/2007

שלום נטלתי רואקוטן ונשארו לי פצעונים קטנים שבעיקר מופיעים לפני מחזור האם זה תופעה נורמלית? הפצעונים הם בלי מוגלה אדומים קטנים מאוד 3-4 פצעונים כאלו האם זה יכול להיות אקזמה? הפצעונים אינם מגרדים . ועוד שאלה אני לוקחת גלולות והם לא עוזרות כמעט למניעת פצעונים האלו לקחתי בלארה יסמין ועכשיו עברתי למליאן כי קודם לפני 5 שנים הוא עזר. רופא אומר שאם קודם הייתה בעייה הורמונלית אז כנראה עכשיו גם בגלל זה . אבל איך יכול להיות שיש פצעים בגלל סיבה אחרת? מה זה יכול להיות סיבה גנטית לא יכולה להיות כי לאף אחד ממשפחה אין אקנה ולא היה אני מתחתנת עוד חודש מה עליי לעשות רופא אמר שזה לפני חתונה פצעונים כאלו בגלל הלחץ האם זה הגיוני? ושאלה אחרונה האם אחרי שימוש 6 שנים בגלולות האם בעיות הורמונליות נפסקות לבד מתישהוא האם יכול להיות פתאום איזון הורמונלי או שאם יש אי איזון הורמונלי זה לכל החיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר צחי שלקוביץ
    09/08/2007

רחל שלום
    לצערי אין לי דרך לענות על רוב שאלותיך בלי לראות במה מדובר. אוכל רק לציין כי גנטיקה אינה דבר העובר כל דור ולכן לא ניתן לשלול כאן מרכיב זה. מכיוון שרפואה אינה מדע מדוייק, כל השאלות האחרות ששאלת בהחלט תיתכנה. לגבי גלולות , כדאי לשקול שימוש בדיאנה.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו