טיפול לייזר לאקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לייזר לאקנה
    ניקול
    17/03/2009

שלום אני בת 26 וסובלת מאקנה בינונית יש לי גם סימנים(צלקות).כבר הרבה שנים.יש לי VSD בלב(חור קטן בלב)זה משהו שאני יכולה לחיות איתו ולא מגביל אותי אני לא לוקחת תרופות קבועות או משהו כזה בגלל זה.רציתי לדעת אם אני עושה טיפול לייזר באקנה אם יש אזישהו סיכון בזה בגלל הלב?ועוד כמה שאלות בלי קשר– לאחר הטיפול אצטרך להזהר מחשיפה לשמש יותר מהרגיל?כמה טיפולים כאלה צריך?והאם יכול להיות שהפצעים יחזרו למרות שאעשה כמה טיפולים?אני כבר מיואשת מהאקנה וניסיתי הכל חוץ מראקוטן(אני לא מעוניינת בזה)וכלום לא עזר. אשמח לתשובות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול לייזר לאקנה

הוספת תגובה

• לניקול

ד''ר אלכסנדר אלטס
    22/03/2009

ניקול, בוקר טוב.

טיפול בלייזר לא יסכן אותך מבחינת הלב.
    הדרכה מפורטת לגבי התנהגות בזמן ולאחר הטיפול (חשיפה לשמש וכ"ד) תקבלי מרופא המטפל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לניקול

ד''ר אלכסנדר אלטס
    22/03/2009

ניקול, בוקר טוב.

טיפול בלייזר לא יסכן אותך מבחינת הלב.
    הדרכה מפורטת לגבי התנהגות בזמן ולאחר הטיפול (חשיפה לשמש וכ"ד) תקבלי מרופא המטפל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו