בעיית קרקפת חמורה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית קרקפת חמורה .
    היילי
    19/03/2009

שלום , אני בת 18 וחצי , לפני כשנה אובחנה אצלי סבוריאה בקרקפת . היו פעמים שהיא נרגעה והיו פעמים שהיא הייתה כל כך חמורה שכל מי שהלך ברחב יכל לראות ממני קשקשים לבנים על השיער בחוץ, על הבגדים וכו' . לפני שחודשיים או שלושה , לא שמתי לב ככ אבל עכשיו זה נורא החמיר. התחילה לי נשירה איומה , יש לי קרחת באמצע הראש שרק מתפשטת ומתפשטת הרופאה הביאה לי כל מיני סוגים של שמופאים וטיפות ואחד כזה ואחד מזה ושום דבר לא עוזר . הקרחת ממשיכה לגדול . אני ביקשתי ממנה מכל לשון של בקשה " אני לא בת 50 ולא בת 100 שלא אכפת לי שנושר לי שיער תביאי לי משהו מצמיח ! " והיא ממשיכה עם הטיפות והשמפו שעוזרים לי רק לקרקפת באמת לא נראה עוד קשקשים אבל הקרחת גדלה וגדלה .. האםיש משהו אחר ?? האם כדאי לי לקנות משהו מצמיח שיער !? אני לא יכולה לחכות הרבה זמן עד שייצמח אם ייצמח ...( יש צמיחה חלקית ואיטית בטירוף ) אני צריכה שיער !! אני כל הזמן הולכת עם קוקו ונמאס לי !!! זה גומר אותי . מה אפשר לעשות !?!?! בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי !@#$%^ תודה, היילי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית קרקפת חמורה .

הוספת תגובה

• להיילי

ד''ר אלכסנדר אלטס
    22/03/2009

היילי, שלום.

שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. פני נא לפורומים העוסקים במחלות עור.

המשך יום נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו