מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיזותרפיהריקי22/03/2009
שלום, אמי בקשה שאברר לה על טיפול שנקרא מיזותרפיה, היא שמעה שהוא גורם לעור הפנים וצוואר להראות צעיר יותר.. יש לי כמה שאלות- הבנו שישנם חומרים שמוחדרים לעור- מהם החומרים? האם הפעולה מצריכה אשפוז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה שאני יודעת
אורנית23/03/2009אני רק התחלתי בימים אלה טיפול כזה אבל לא בדקתי יותר מדי, אני מודה. אז ממה שאני יודעת מכניסים לעור צמחים, ויטמינים מינרלים וכל מיני חומרים ביולוגיים כמו למשל קולגן. כמו שאמרתי אני רק עכשיו התחלתי אז אני לא יודעת להגיד כלום על התוצאות. רק בעוד שניים שלושה טיפולים (אני מקווה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות
ריקי23/03/2009אם אפשר כמה טיפולים צריך בדרך כלל? כמה זמן נמשכים הטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שזה אישי
אורנית24/03/2009עקרונית לי אמרו שזה יקח איזה 3-5 טיפולים (אבל אני עושה בפרופורצה ויש עוד מקומות). אבל יש כל מיני טיפולים (תלוי באיזורים למשל) וכל מיני שיטות (אם את רוצה ידנית או לא) וחוץ מזה שכל בנאדם הוא מיוחד בפני עצמו אז זה גם תלוי איפה את עושה, וגם תלוי מי את ומה את מעוניינת להשיג. ככה נראה לי בכל אופן. אולי תקבעי לאמא שלך פגישת יעוץ ותבררי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
ריקי24/03/2009יש הרבה מרפאות שעושות טיפולים ואני מפחדת לבזבז זמן יקר שלי ושל אמא שלי בחצי מהם כי אני יודעת שלא כל מקום יהיה מה שאני מצפה השאלה היא אם יש רשימה של מקומות טובים או משהו כזה?  
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי- המשך
ד''ר אלכסנדר אלטס24/03/2009קיימים סוגים שונים של מזותרפיה, לכן גם הפרוטוקולים שונים. להצערת העור בהזרקות שטחיות בד"כ מבוצעים 3-4 טיפולים פעם בשבועיים, עוד 2-3 פעם בחודש ולאחר מכן טיפול תמיכתי פעם ב- 3-6 חודשים (תלוי במידת השינויים בעור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזותרפיה
ד''ר אלכסנדר אלטס24/03/2009ריקי, שלום.
מזותרפיה הנה שיטת טיפול רפואי המתאפיין בהזרקות חומרים שונים אל תוך העור תוך כדי דקירות מרובות ושטחיות. סוג החומר המוזרק נקבע על פי התווית הטיפול. לדוגמה: אם מדובר בכאבי פרקים- יוזרקו חומרים נוגדי כאב ודלקת וכ"ד.
בעשור אחרון פרצה מזותרפיה בגדול גם לתחום האסתטיקה בהתוויות של מניעת הזדקנות העור, הצערת העור, נזקי שמש, פיגמנטציה, צלקות ופסי מתיחה, נשירת שיער, "צלוליטיס" ורבים אחרים.
כאמור, ההתוויה קובעת את סוג החומר.
בטיפול הכי נפוץ- להצערת העור ומניעת הזדקנותו משתמשים בד"כ בחומצה היאלורונית, ויטמינים, מינרלים, חומצות אמינו. התוצאה היא הפסקה או האטה ניכרת של הזדקנות העור, והצערתו מתמשכת.
הפעולה מתבצעת בחדר רופא ללא צורך באשפוז או חופש מחלה.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחרי 3 טיפולים של מזותרפיה
הילי27/03/2009וזה מרגיש ונראה מליון דולר ! הרופא הזריק לי 3 פעמים -כל שבוע ! ולאחר מכן הזרקת השלמה של חומצה היאלורונית מיוחדת לקרעים ולקימטוטים המעצבנים שהיו לי ועכשיו יש לי עוד הזרקה אחת וזהו --זה טיפול די זול ומשתלם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילי
עלמה07/04/2009אשמח אם תוכלי לפרט על הטיפול שעברת וכמו כן האם את יכולה להמליץ על רופא טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעלמה --מזותרפיה
הילי09/04/2009אני חושבת שלא כל אחת צריכה טיפול מזותרפיה --כי המלצתי לחברה שלי ללכת למזותרפיה והיא הלכה לרופא שעושה לי והוא אמר לה שהיא לא צריכה להתחיל עכשיו עם מזותרפיה ושתדחה את זה לעוד כמה שנים (היא בת 45 )אבל את יכולה להתייעץ איתו -הוא רופא מאוד ישר ואמין ואפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיזותרפיה
ריקי10/04/2009שמחה לשמוע על הנסיון החיובי שלך עם הטיפול
תגידי, זה כואב? הלכת על השיטה הידנית או ה"אקדח" (שזה שם קצת מלחיץ אבל שטויות)
בכל מקרה קבעתי תור עם אמי לשיחת יעוץ בפרופורציה ונראה מה קורה משם אחרי החגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ללכת לפרופורציה -מאכזב מאוד !
יערה12/04/2009אני ממליצה לך לא ללכת לפרופורציה -מכון מגעיל וממש לא אמין ולא רציני--דוחפים לכל מי שבא טיפולים לא מתאימים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)