פצעי בגרות במצב בינוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעי בגרות במצב בינוני
    דגנית
    23/03/2009

שלום לד"ר, יש לי על הפנים פצעי בגרות ב"מצב בינוני" כמו שהגדיר את זה הרופא עור שלי. הוא טוען שאני לא חייבת להשתמש ברואקוטן ושגלולות נגד היריון יכולות להספיק, אבל רציתי חוות דעת נוספת. האם באמת משתמשים ברואקוטן רק במקרים של אקנה במצב קשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעי בגרות במצב בינוני

הוספת תגובה

• לדגנית

ד''ר אלכסנדר אלטס
    24/03/2009

דגנית, שלום.

התוויות לרואקוטן התרחבו בשנים אחרונות, לכן משתמשים בו גם באקנה לא קשה במיוחד. יחד עם זאת דעיה של הרופא שלך מבוססת על הבדיקה האישית יותר אובייקטיבית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

מאי
    24/03/2009

אם הרופא המליץ על גלולות כדאי לקחת גלולות. גם לי אמרו שעדיף במצבי לקחת רק גלולות ובאמת אחרי שהתחלתי להשתמש בפמינט חודש וחודש וחצי ולאט לאט העור התנקה ככה שההלמצה של הרופא כדאי להשתמש בה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי האקנה

מיכל
    24/03/2009

האמת שגם כשאני שאלתי חברה שלי היא אמרה לי שכשהיא התחילה ליטול פמינט הפצעים פחתו לה, ואני עכשיו די מתלבטת מה לעשות... האם לקחת גלולות נגד היריון? (כרגע אין לי חבר ואני לא צריכה אותן למניעת היריון). או שמשחות לפצעים מספיקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו