אקנה קלה עד בנונית ורואקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה קלה עד בנונית ורואקוטן
    יניב
    25/03/2009

שלום רב, אני סובל מאקנה קלה עד בנונית מזה שנים, לעיתים המצב סביר ביותר לעיתים הוא מחמיר עד למצב שלא מאפשר לי לתפקד כמו שצריך מבחינה חברתית, ניסיתי כמעט את כל הטיפולים האפשריים, מאנטיביוטיקה ועד דיקור שעזרו אך באופן זמני.

שאלתי היא, האם לאקנה קלה יש אפשרות לקחת רואקוטן במינון נמוך מאוד לחיסול התופעה? האם ככה שהמינון נמוך תופעות הלוואי קלות?

תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אגב, שאלה נוספת

יניב
    25/03/2009

אני קורא לאחרונה שאחת הסיבות לאקנה היא הורמונלית, האם גם בגברים יש מצב כזה שהסיבה היא הורמונלית? איך בודקים זאת, ומה דרך הטיפול? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף אחד? :(

ינ יב
    26/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר מיכאל שוחט
    28/03/2009

התשובה חיובית מומלץ שתיפנה לרופא עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו