מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משתמשת באלוקוםנטע28/03/2009
אני מידי פעם משתמשת במשחה שנקראת אלוקום באיזור הפנים בגלל גירויים וכו' כבר שנתיים בערך.
לאחרונה התחלתי לעשות אפילציה באיזור הידיים ולפצעים נורא קשה להחלים.
רציתי לדעת האם יש קשר לאלוקום? אני יודעת שאלוקום הופף את העור לדק ועדין אבל מה הקשר לאיזור הידיים?
מה אלוקום עושה לי לגוף?
האם יש קשר להחלמת הפצעים לאחר אפילציה באיזור שונה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלוקום
ד''ר מיכאל שוחט28/03/2009אין קשר בין הטיפול הפנים לפצעיים בידיים ואולם טיפול ארוך באלקום יכול אכן לגרום לנזק מקומי הכולל הדקקות של העור ואטרופיה התפתחות כלי דם והזדקנות מוחשת של העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטע28/03/2009אלוקום עוזר לי בשניות להפסקת גירוי ומניעת פצעונים, מה יש בו שהוא כ"כ מועיל?
יש איזה תחליף לא מסוכן ודומה בהשפעתו לאלוקום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
ענבר12/06/2009שלום ד"ר אני במקרה חיפשתי תגובות לגבי משחת אלוקום
וראיתי את התגובה שלך ונבהלתי אני סובלת מפריחה קלה באיזור הפנים והצוואר כבר כ שנה ולאחרונה גילו שזה אלרגיה לחיטה הפצעים ברוך השם לא ברמה כל כך גבוה אבל פעם ראשונה שחטפתי את הפריחה היא הייתה מאוד קשה בכל הפנים והרופא עור נתן לי את המשחה אלוקום ובה השתמשתי ואחרי מספר ימים הפריחה עברה .
ברוך השם מאז לא הייתה פריחה בסדר גודל כזה אבל פה ושם יוצאים פצעונים קטנים אז אני שמה את המשחה , עכשיו קראתי את התגובה שלך ואני נורא מודאגת מי מה שהמשחה הזאת עלולה לגרום יש סיכוי שהעור שלי ניזוק ? ועכשיו יגרם לי נזק והעור יזדקן ? אני נורא מפחדת ומודאגת בבקשה תגיד לשאלתי הרחבה על המשחה ומה מומלץ לעשות בישביל למנוע נזקים לעור ?
תודה מראש
ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת - תכנס לכאן עדכנתי כמה דברים
ענבר12/06/2009שלום ד"ר אני במקרה חיפשתי תגובות לגבי משחת אלוקום
וראיתי את התגובה שלך ונבהלתי אני סובלת מפריחה קלה באיזור הפנים והצוואר כבר כ שנה ולאחרונה גילו שזה אלרגיה לחיטה הפצעים ברוך השם לא ברמה כל כך גבוה אבל פעם ראשונה שחטפתי את הפריחה היא הייתה מאוד קשה בכל הפנים והרופא עור נתן לי את המשחה אלוקום ובה השתמשתי ואחרי מספר ימים הפריחה עברה .
ברוך השם מאז לא הייתה פריחה בסדר גודל כזה אבל פה ושם יוצאים פצעונים קטנים אז אני שמה את המשחה , עכשיו קראתי את התגובה שלך ואני נורא מודאגת מי מה שהמשחה הזאת עלולה לגרום יש סיכוי שהעור שלי ניזוק ? ועכשיו יגרם לי נזק והעור יזדקן ? אני נורא מפחדת ומודאגת בבקשה תגיב לשאלתי בהרחבה על המשחה ומה מומלץ לעשות בישביל למנוע נזקים לעור ?
אני משתמשת במקביל בקרם לפנים אקווה קרם כל יום .
תודה מראש
ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)