מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפתיים - Cheilitisרונן אזולאי29/03/2009
שלום,
אני סובל משפתיים מתקלפות במשך כארבעה חודשים. השפתיים מתקלפות באופן קבוע כל מספר ימים. במגע עם מים העור מלבין לגמרי. רופא העור אצלו אני מטופל איבחן את הבעיה כ-cheilitis. בצעתי תבחיני מטלית שלא הראו אלרגיה, טופלתי באלוקום במשך חודש ללא כל הטבה.
מכיוון שהמצב נמשך כבר מספר חודשים ואין זיהוי של מקור הבעיה אני מעוניין להתייעץ עם רופא נוסף שאולי יוכל לתת אבחנה מדוייקת ולהציע כיצד להמשיך בטיפול.
האם יש רופא עור המתמחה בסוג הבעייה הזו?
בנוסף, אשמח לכל עצה להמשך הטיפול.
תודה רבה,
רונן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונן
ד''ר אלכסנדר אלטס29/03/2009רונן, שלום.
בכל קופות החולים ישנם יועצי על שעובדים בהסדר עם הקופה (למשל "מושלם" של הכללית). גש למרפאת אם שלך ובקש ספר השירות- שם תמצא יועץ באזור מגורייך.
עד שתגיע לייעוץ המלצה היא- בשום פנים ואופן לא ללקק, לא לנשוך ולא לקלף את שפתיים. כל מנת רוק שאתה מניח על השפה מאריכה את תהליך הריפוי בכמה שבועות. שתמיד יהיה לך בהשג יד תכשיר שימון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שתי שאלות קטנות.
רונן אזולאי29/03/2009תודה רבה על תגובתך המהירה.
1. ברשימה של ה"כללית מושלם" יש הרבה מאוד רופאים. מכיוון שאיני מכיר את הרופאים ואת תחום התמחותם, האם יש רופא ספציפי שמומחה לבעיה (לא משנה לי אפילו אם הוא אינו בכללית מושלם)?
2. האם מומלץ לשטוף את השפתיים במים? (לדוגמא, במקלחת או בשטיפת פנים) מצד אחד, המים גורמים לעור להיות לבן ולהתקלף יותר מהר, אבל מצד שני אולי חשוב לשמור על ההגיינה של השפתיים.
ושוב תודה. :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן
ד''ר אלכסנדר אלטס02/04/2009רונן, בוקר טוב.
עד כמה שידוע לי לא קיימת מומחיות נפרדת לבעיות שפתיים.
לשטוף בהחלט מותר. רק להקפיד לשמן היטב את הספתיים לאחר מכן.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)