מילוי שקעים תחת העיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי שקעים תחת העיניים
    ניר
    09/08/2007

ידוע לי שבארץ יש רופאים המבצעים מילוי רסטילן לשקעים תחת העיניים, מילוי שגם מביא לצימצום העיגולים השחורים

קיבלתי הצעה בחו"ל לעשות את אותו מילוי רק עם חומר שנקרא ביו-אלקאמיד, שהוא הרבה יותר קבוע וגם ניתן לשאוב אותו החוצה במקרה שהתוצאה אינה משביעת רצון

רציתי לקבל מושג על היתרונות והחסרונות של מילוי האלקאמיד שיעזרו לי להחליט מה יותר עדיף.

האם ידוע על סיכונים מיוחדים בביו-אלקאמיד? האם יש נקודות חשובות אחרות שיש לדעת? מהם ההבדלים באפקט אם ישנם?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי שקעים תחת העיניים

הוספת תגובה

• מילוי שקעים תחת העיניים

ד''ר צחי שלקוביץ
    09/08/2007

ניר שלום
    אין כל דרך לענות על שאלתך בצורה רצינית במסגרות זו מכיוון שזה דורש שיחה ארוכה ומפורטת.
    דבר אחד אוכל לומר בוודאות, וזאת מנסיון רב שנים בביו אלקמיד , כולל נסיון בתיקון בעיות שהתעוררו עקב הזרקתו- אני לעולם!! לא הייתי מעיז להזריק ביו אלקמיד בשקעים שמתחת לעיניים. מנסיוני, רסטילן הינה אפשרות טובה מאוד.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור מדוע אינך יכול לענות לי כאן

ניר
    10/08/2007

לא ברור מדוע אינך יכול לענות לי כאן, שכן השאלה אינה פרטנית אלא כללית (כיאה בפורומים)
    אם יש סיכונים בביואלקאמיד, הייתי מעוניין שתפרט מהם, או שתפנה אותי למקורות ברשת.

דרך אגב את הביואלקמיד יש דרך לשאוב החוצה, בניגוד לרסטילן שבמקרה של תוצאה לא טובה נשארים "תקועים" איתו שנה-שנתיים - האם יתרון זה אינו מהווה "רשת ביטחון" משמעותית גם לחלק ממקרי הסיבוך (זיהום וכו')?

בפירוש אינני עוקץ או מתכוון בזאת אליך, אך מה דעתך על התפיסה שרופאים בתחום האסתטיקה שמבצעים הזרקות נוטים יותר לשווק לפציינטים מילויים בחומרים זמניים ככל שניתן, על מנת שישובו אליהם בתדירות גבוהה יותר, ומצניעים את קיומם של חומרים קבועים יותר - גם במקרים שמילוי קבוע כזה בא בחשבון?
    (אני שואל כי לדעתי ייתכן שזו הסיבה להשתרשותו של הרסטילן כמילוי האולטימטיבי תחת העיניים, בארץ במיוחד, ואולי ההשתרשות הזו מביאה לידי כך שאפשרויות אחרות נפסלות אוטומטית על הסף בקלות-ראש)

בתודה רבה
    ניר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו