רואקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן
    אמיר
    02/04/2009

שלום,
    בעיית העור שלי החלה לפני מס' שנים,
    פעם בא היו מופיעים לי פצעים בודדים בקרקפת, מעין פרנקולים. דגימה שנלקחה לפני מס' שנים העלתה כי מדובר בפלקוליטיס קל.

כיום אין לי פצעים בקרקפת. לפני כשנה וחצי הופיעו לי פצעים על הפנים. (ממש מעט). היה לי פצע שחזר וכביכול גדל מתחת לעור(מעין פרונקל) כך שהיה צריך לנקז את המוגלה. בדיקת המוגלה הראתה כי מדובר בחיידק סטאף.

לאחר שטיפולים משחתיים ואנטיביוטיים לא פתרו את הבעייה. לפני כ-3 וחצי חודשים התחלתי טיפול בראקוטן, המינון אותו אני לוקח הינו של 20 מ"ג פעם ביומיים.
    להבנתי מינון כזה הוא מאוד נמוך. בבדיקת מעקב אחרי חודשיים רופא העור אמר לי להמשיך באותו מינון. האם מינון שכזה יכול לפתור את הבעיה לתמיד? כרגע כמעט ואין לי פצעים, ואם מופיע אחד בודד הוא מתייבש. כמה זמן עלי להמשיך את הטיפול על מנת שאוכל להיפטר מהבעיה אחת ולתמיד?

רופא העור שלי אמר לי שמותר לי פעם בשבוע לשתות אלכוהול במינון נמוך. האם זה נכון? אם כן מה לדעתכם הוא מינון נמוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן

הוספת תגובה

• רואקוטן

ד''ר צחי שלקוביץ
    05/04/2009

אמיר שלום
    מכיוון שלא ראיתי במה מדובר, אני ממליץ לך לקבל את כל התשובות מרופא העור המטפל שלך.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו