לוחם בצה"ל מחפש תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוחם בצה"ל מחפש תשובה
    יוסי
    09/04/2009

אני חייל קרבי בן 19.5 לוקח מינוציקלין כשנה ושלושה חודשים.. אני סובל מאקנה קלה יחסית.. במהלך השנה הראשונה היתי נוטל 50 מ"ג ביום והפנים היו חלקות כמעט לחלוטין בחודשים האחרונים ראיתי שהאפקטיביות ירדה ועברתי לשני כדורים של 50 מ"ג, במשך חודשיים זה עזר אך שוב פעם חלה ירידה באפקטיביות. נשבר לי להתעסק בזה כבר ורופא הציע לי לקחת רואקוטן,

השאלה שלי היא מה המהירות הכי גבוהה שאפשר לסיים את הטיפול על מנת להפסיד כמה שפחות זמן בתור לוחם. אני 1.78 שוקל 75 ק"ג. מבחינתי לסבול מתופעות לוואי אבל העיקר לסיים עם הטיפול הכי מהר שאפשר על מנת לחזור ליחידה שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוחם בצה"ל מחפש תשובה

הוספת תגובה

• רואקוטן

ד''ר מיכאל שוחט
    09/04/2009

במינון גבוהה של 3 כדורים ליום ניתן לסייםאת הטיפול במשך 5 חודשים ואולם מומלץ להתחיל במינון נמוך יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין יותר מהיר?

יוסי
    09/04/2009

המצב שלי הוא באמת יחסית קל ובאזורים מאוד מסוימים, אני מכיר חברים שלי שלקחו 3 חודשים ואפילו חודשיים בטוח ש-5 חודשים זה הכי מהר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו