מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהאפרת17/04/2009
אני בחורה בת 22 ויש לי אקנה שלא עובר כבר כמה שנים בפנים, בגב ובישבן.
(כמובן שניסתי מלא תכשירים שלא עזרו).
אני מאוד רוצה לקחת ראקוטן וגם הרופא המליץ ואמר שזה הפתרון היחיד, אבל הבעיה זה שאני
סובלת משיעור יתר (בפנים ובכל הגוף) והבנתי שאסור להוציא שיער בשעווה בזמן השימוש
בראקוטן, וזה ממש בעיה בשבילי :/
האם ניתן בכל זאת להוציא שיער בשעווה בפנים ובגוף בזמן הטיפול בראקוטן?
האם יש פתרון אחר?
עד לפני כמה חודשים לקחתי מינוציקלין שלא ממש עזר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל?.
מיטל17/04/2009תקחי דיאנה35 זה טוב גם לפצעים וגם לבעית שיעור ואת יכולה להוציא שעווה בשימוש בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
אפרת18/04/2009חשבתי על האופציה הזאת של דיאנה אבל הבעיה היא שאני נורא מפחדת לקחת גלולות, בעיקר
בגלל שזה יכול ליצור קרישי דם ואחרי 2 המקרים של הנערות שמתו בגלל הגלולות.
וכנראה שאצטרך לקחת את זה כל החיים וזה לא משהו זמני רק לכמה חודשים.
ואמרו לי שמפסיקים אז הפצעים והשיעור חוזרים :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2009ניתן להשתמש בחוט ובמקביל בפנים להשתמש בקרם וניקה להאטת צמיחת השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שוחט- וניקה
אפרת18/04/2009ניסתי וניקה אבל זה עשה לי פצעים בפנים והחמיר את האקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)