שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    אני.
    19/04/2009

יש לי פצעונים... טוב לא בדיוק םצעונים, יותר בלוטות כאלה על רוב הפנים. (ובעצם יש לי פה ושם פצעונים שמתחילים לצוץ לאחרונה)
    ויש לי מספר שאלות:
    האם שתיית נס קפה (שאני שותה המון ביום) משפיעה לרעה על עור הפנים? וקולה? ושוקו? והאם זה נכון שהאקנה קשור בקיבה, כי שמעתי שיש טיפול מיוחד וטבעי בקיבה, ושזה הגורם לפצעים. זה נכון?
    מה רצוי לעשות כדי לזרז את תהליך התחדשות עור הפנים, כי נותרו לי צלקות... הרבה.
    אני לא לוקחת כדורים, בנתיים מרחתי רק משחות וזה כבר ככה בערך 5 שנים.
    רק משחות. יש למישהו המלצה מה אפשר לעשות? שמעתי על טיפול באור כחול, אבל שמעתי שזה גם נורא יקר...
    בקיצור, האקנה שלי לא חמור, אבל אפשר להגיד שאני כבר מתחילה להיגעל מהלהסתכל על הפרצוף שלי, ואפילו שיש לי קצת פצעונים מוגלתיים ויותר פצעונים לא מוגלתיים, זה עדיין מציק.
    אשמח לתשובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר צחי שלקוביץ
    28/04/2009

אני שלום
    הקשר בין אקנה וסוגי מזון מסוימים הינו אינדוידואלי ולא ניתן לדעת אותו מראש. אם הינך שמה לב כי ישנו קשר בין סוגי מזון מסוימים שאחריהם מופיעה החרפה במצב, רצוי להמנע מהם. אין קשר בין אקנה לקיבה -לפחות לפי הרפואה המערבית. לגבי האור הכחול אני מסכים לנאמר. לצורך התאמת טיפול יש צורך לפנות לרופא עור לאבחון המצב והתאמת טיפול.

בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו