צלקות בגב ובחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות בגב ובחזה
    ענבר
    12/08/2007

שלום!
    אני לקחתי במשך שישה חודשים כדורים לפצעי הבגרות בשם:רואקוטן,לאחר שסיימתי את השישה חודשים הפצעים נעלמו אבל בגב העליון ובחזה נשארו לי צלקות (זה ממש דומה לפצעים קטנים).
    חזרתי אל הרופאה והיא נתנה לי משחה שלא עזרה לי , לאחר מכן היא הפנתה אותי לפלסטיקאי והוא אמר שאין מה לעשות עם זה ואם נעשה ניתוח כל צלקת תהיה יותר גדולה מימה שהיא עכשיו.
    ולמעשה הוא לא עזר לי בכלל!
    זה נראה ממש ממש לא יפה ורציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות על מנת שזה יעלם כי זה ממש מפריע לי איך שזה נראה במיוחד עכשיו בקיץ שהולכים עם גופיות.
    אני נורא אשמח אם תהיה לכם תשובה בשבילי זה ממש חשוב לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות בגב ובחזה

הוספת תגובה

• צלקות

ד''ר מיכאל שוחט
    13/08/2007

במידה ומדובר בצלקות היפרטרופיות בולטות ולא צלקות שקועות ניתן עיי הזרקות מקומיות לעיתים בשילוב של חנקן נוזלי או ליזר לקבל הטבה בדכ מדובר בסידרה של טיפולים אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות בגב ובחזה

ענבר
    18/08/2007

כנראה באמת מדובר בסוג הזה של הצלקות לפי התיאור שלך, כי הן ממש בולטות כמו עקיצות יתושים (בצלקות היפרטרופיות בולטות).
    אני נורא אשמח אם אוכל ליצור איתך קשר במידה ויש לך קליניקה ,או מקום בו אתה מבצע את הטיפולים הללו.
    בבקשה שזה יהיה בהקדם כי זה ממש מפריע לי איך שזה נראה.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו