אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה
    עדי
    26/04/2009

שלום,
    אני בת 21 והתחלתי לסבול מאקנה רק בשנתיים האחרונות. רופאת המשפחה הביאה לי אקנתרים פלוס שלא עזרה לי בכלל. הייתי אצל רופא עור והוא אכן אישר שיש לי אקנה בינונית. בגלל שעכשיו קייץ הוא לא רוצה לתת לי ראוקטן בגלל החשיפה לשמש אבל הוא ונתן לי בנזמיצין טופיקל ג'ל וכדורי מינוציקלין. מה הסיכויים שהטיפול הזה יעזור?? האם בכל אופן כדי להתחיל להשתמש בראוקן בחורף? תוך כמה זמן אמור להיות שיפור במצב הפנים? ומה תפקידה של כל תרופה?..
    המון המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר צחי שלקוביץ
    03/05/2009

עדי שלום
    מנסיוני עם מטופלים, ברגע שמפסיקים את הטיפול שהזכרת יש בדרך כלל חזרה של התופעות תוך מספר שבועות, לכן הייתי ממליץ ליטול רואקוטן על מנת לנסות לסיים את הבעיה לחלוטין.
    כל התרופות למעט רואקוטן מוגדרות כתכשירי אחזקה - כלומר הן יעילות כל זמן שמשתמשים בהן , אך עם הפסקתן , יש בדרך כלל חזרה של התופעות תוך מספר שבועות עד מספר חודשים.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו