כתמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים
    לילך
    14/08/2007

יש לי שתי תופעות של סוגי כתמים :
    האחת קשורה לכתמי אקנה(כהים) בחזה ובגב, שלא נעלמים(או שלוקח המון זמן עד שצבע הכתם מתבהר מעט לפעמים נעלם ולפעמים לא נעלם).
    השנייה קשורה לכתמי פיגמנטציה בפנים עקב שימוש בגלולות (תסמונת שחלות פוליציסטיות) . כרגע הפסקתי כחודשיים לנטול גלולות כדי לנקות את הגוף למרות שהווסת עדיין לא סדירה.
    שאלותיי:
    1) האם אפשר להסיר כתמי אקנה מהאזורים שציינתי- במה זה כרוך מבחינת מס' טיפולים, מבחינת עלות, והאם זה נעשה דרך קופ"ח או באופן פרטי.

2)לגבי כתמי פיגמנטציה אינני בהירת עור,אך גם לא ממש כהה אפשר להגיד צהובת עור, אני מודעת לעובדה שקשה להעלים כתמי פיגמנטציה(אצלי מתרכזים באזור לחיים) אך מה ניתן לעשות בכל זאת? מה משך זמן הטיפול ?, העלות?,וכנ"ל לגבי עניין קופ"ח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים

הוספת תגובה

• כתמים

ד''ר צחי שלקוביץ
    19/08/2007

שלום רב
    כתמי אקנה נעלמים בדרך כלל מעצמם בתוך מספר שבועות עד חודשים לאחר רגיעת הפצעים, אך אם ישנו מעגל קבוע של יצירת פצעים וכתמים, הרי שבכל רגע נתון יהיו כתמים. לגבי הפיגמנטציה מהגלולות, ניתן להסירה על ידי שילוב של שימוש קבוע במסנני קרינה בעלי SPF30 לפחות בשילוב עם קרמי הבהרה קוסמטיים או במרשם רופא.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

לילך
    21/08/2007

לגבי קרמים קוסמטיים מבהירים השתמשתי בשניים שלא עזרו (הכתמים שלי הן משימוש של 10 שנים בגלולות)וגם נאמר לי פעם ע"י רופאת עור שאי אפשר להסיר כתמי פיגמנטציה לחלוטין, לכן השאלה שלי הייתה לגבי טיפולים יותר מעמיקים כמו פילינג עמוק או טיפולים חדשניים אחרים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו