מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור הפניםשרונה03/05/2009
אני בת 56 וכבר הרבה זמן רוצה לטפל בקמטים על הפנים ובאזור הצוואר
שמעתי על הרבה טיפולים כמו מיזותרפיה, העלמת קמטים ובוטוקס
איך אדע מה מתאים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים
ד''ר מיכאל שוחט03/05/2009עליך להגיע ליעוץ רופא עור או פלסטיקאי המומחים לאסתטיקה של הפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לפנים
דפנה03/05/2009מנסיוני, סוג הטיפול שיתנו לך ממש אינדיוידואלי. זה תלוי מה מצב העור שלך, ומה מתאים לו מבחינת כל הטיפולים. אני הלכתי לפני חודשיים לפרופורציה ולי דווקא התאים טריניטי, ולא הטיפולים שהזכרת. בקיצור, כמו שהרופא פה כתב, כדאי לך ללכת להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותודה למפרסמת הנאמנה שלי
דר ליפשיץ07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריניטי?
שרונה07/05/2009מה זה אומר -טריניטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריניטי
דפנה07/05/2009טרינטי הוא טיפול להצערת הפנים והוא תחליף לניתוח פלסטי, שזה הפלוס שבו. :) עושים לך "ליפט" בטיפול הזה, וזה גם סוג של טיפול קצת הוליסטי. אל יכולה לברר ישירות בפרופורציה עם רופא מומחה שעושה את הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריניטי
שרונה11/05/2009זה טיפול לא פולשני אני מבינה
אני אצלצל לפרופורציה לברר על זה ובכלל הגיע הזמן להתחיל להזיז את העניינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מידע...
כוכבית04/05/2009הנה כמה הסברים קצרצרים על הטיפולים האלו:
מיזותרפיה - הזרקה של חומרי אנטי-אייג'ינג לשכבת העור
העלמת קמטים - מילוי קמטים בחומרי מילוי שונים ומשונים
בוטוקס - טיפול קצרצר שלוקח משהו כמו רבע שעה של הזרקה נקודתית של חומר לאיזורים עם קמטים
אני אישית בעד בוטוקס כי זה מה שאני עשיתי וזה נראה יפה, מתוח והטיפול היה מהיר וזריז, בגלל זה היה נהוג לעשות פעם "מסיבות בוטוקס"...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת נשמעת "מקצועית" מדי לטעמי
נועה05/05/2009
מצטערת. לא קונה.
נראה לי לא רציני להגיד על רופא או מרפאה שהם נשמעים לך "לא רציניים". מה זאת אומרת "לא רציניים"? מה? לא מקצועיים? מבולבלים? לא החלטיים? מה?
במקרה הזה לא הייתי קוטלת אף מרפאה ואף רופא, ופשוט מתייעצת עם שניים-שלושה גורמים, רק כדי לקבל פרופורציות לגבי מה באמת מומלץ לי לעשות.
אגב, לזאת ששאלה במקור אני חייבת לומר שייתכן ויגידו לך שאת יכולה לעשות או או או, ואת תהיי זאת שתצטרך להחליט. על פי מה תחליטי? ההמלצה שלי על פי מידת הפולשנות (כמה שפחות) וכמה זמן זה מחזיק.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
שרונה07/05/2009אז יהיה לי קצת קשה בשבועות הקרובים -אני בן אדם כל כך לא החלטי
מה שכן התיעצתי עם חברה שאמרה שלה בוטוקס עזר אבל כמובן ללכת לשיחת יעוץ אז קבעתי בפרופורציה בשבוע הבא מקווה שלא אצטרך להחליט בין יותר מדי אופציות ושיצמצמו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)