יעילות שימוש במינון נמוך של רואקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעילות שימוש במינון נמוך של רואקוטן
    אודליה
    10/05/2009

היי
    אני בת 23 ויש לי אקנה בפנים שכיום קיים רק באיזור הסנטר
    לא לקחתי רואקוטן כיוון שאחותי הגדולה לקחה את זה והיו לה תופעות לוואי מטורפות ועד היום יש לה צלקות על הפנים.
    לפני שבוע וחצי הייתי אצל רופאת עור שהסבירה לי שכבר לא ייצאו לי פצעים אבל כיוון שהתזונה שלי לקויה בסנטר תמיד יהיו פצעים/אדמומיות אלא אם כן אטפל בזה אחת ולתמיד עם רואקוטן נתנה לי מינון של 10 מ"ג לקחת יום כן יום לא למשך חודשיים.
    התחלתי לקחת לפי הוראתה למרות שבדיקת הדם האחרונה שעשיתי הייתה בפברואר 2009.
    האם מותר לי להמשיך אצל קוסמטיקאית טיפולים של החדרת לחות? (ליובש)
    בנוסף האם במינון הזה זה באמת יעזור לי ויוריד את זה לתמיד?או שאהיה תלויה בכדורים האלה?
    והאם זה בטוח בהתחשב בבדיקות הדם האחרונות שעשיתי ?(מצורפות)
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    12/05/2009

אודליה, בוקר טוב.

מינונים נמוכים של רואקוטן יכולים להיות יעילים מאד. עם זאת הפורום אינו יכול להחליף את הרופא המטפל שלך. המלצות שאת מקבלת מהרופא ניתנות על סמך בדיקה אישית ומותאומות ספציפית בשבילך.

המשך יום נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אודליה
    12/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשימחה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    12/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו