דוקסילין, בנזמיצין וסקינודרם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוקסילין, בנזמיצין וסקינודרם.
    שרון
    14/05/2009

שלום,
    יש לי כמה שאלות בעקבות טיפול שאני הולכת לעבור, אשמח לקבל תשובות והתייחסות לנושא. תודה מראש על התשובות
    אז ככה, אני הולכת לקחת את שלושת התרופות שצויינו בכותרת ואנסה למשך חודש כדי לראות האם באמת יש תוצאות. נאמר לי בבוקר למרוח את המשחה סקינודרם. 1.העבודה שלי מחייבת אותי להיות גם בשמש ולכן האם אפשר לשים מקדם הגנה ואם כן לשים לפני או אחרי מריחת הקרם? 2. בצהרים נאמר לי לקחת את הדוקסילין, מיד אחרי ארוחה, לא חלבית ושאסור לשכב, ראשית למה אסור לקחת עם ארוחה חלבית, ושנית האם צריך לקחת את הכדור באותה שעה קבועה או שזה לא מחייב? 3. בערב נאמר לי למרוח את הבנזמיצין טופיקל ג'ל. בשבוע הראשון, שהחל מהיום יש למרוח ואחרי שעתיים להוריד ואחרי שבוע אפשר להשאיר כל הלילה. אז האם אפשר להתאפר אחרי מריחת הבנזמיצין? למשך השבוע הזה בכל אופן?
    תוך כמה זמן ,לערך, רואים תוצאות או לפחות שיפור? יש לציין כי אין לי ממש אקנה כלומר, הרופא לא הציע לי רואוקטן בכלל. פשוט יש לי טיפה כתמים רק בלחי ימין, ופצעים מפוזרים בפנים לא גדולים במיוחד ולא מוגלתיים, ופצעונים ( כמו פצעוני זיעה) במצח. פשוט לי זה ממש מפריע.
    האם ישנן תופעות לוואי ? ואם כן מהן?

תודה מראש על כל התייחסות, ותשובות
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    18/05/2009

שרון, בוקר טוב.

השאלות שלך הן כולן לרופא מטפל שהמליץ על הטיפול. אין באפשרותנו לא מבחינה רפואית ולא מבחינה אטית לפענח את ההחלטות ותוכניות של הרופא אחר.

המשך יום נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו