שאלתה של מיואשת מפורום טיפוח - צלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלתה של מיואשת מפורום טיפוח - צלקת
    מערכת BeOK
    21/03/2007

בבקשה תעזרו לי יש לי צלקת מאבעבועות רוח על המצח בין הגבות, היא קטנה עגולה עמוקה ומכוערת אני נורא מיואשת ממנה אני כל הזמן בדיכאון כשאני מסתכלת במראה אני רק רוצה שהיא תיעלם, האם יש איזשהי דרך להעלים אותה או לפחות לטשטש אותה???? בבקשה אם כן תעזרו לי זה נורא מציק לי, אני רוצה לקחת סכין ולשייף אותה אני כבר במצב של תיסכול תעזרו לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלתה של מיואשת מפורום טיפוח - צלקת

ד''ר אלכסנדר אלטס
    21/03/2007

שלום לך.

על פי הגדרה, צלקת- זו תופעה בלתי הפיכה, לכן להעלים אותה לגמרי כנראה לא יהיה ניתן, אך בהחלט אפשר למצוא דרך לשפר את המראה שלה.
    טיפול בצלקת הוא בתחום של כירורגיה פלסטית או כירורגיה דרמטולוגית, בחירת הטכניקה תלויה במאפייני הצלקת, לכן כדאי שתפני לאחד (או כמה) מומחים בתחום להתייעצות.

בהצלחה,
    ד"ר אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון צלקת

ד''ר מיכאל שוחט
    22/03/2007

קימות מספר אפשרויות לטיפול בצלקת לאחר אבעבועות ראשית עם הצלקת קטנה מאד ניתן לפעמים עיי חיתוך לגרום לשיפור לעיתים יש צורך בסידרה של הזרקות סיליקון לצלקת בנוסף קימת היום גם אפשרות עיי ליזרים לגרום למילוי והשטחה של הצלקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו