מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד עז בכפות הידיים והרגלייםתותית17/05/2009
שלום רב,
ביום שני קיבלתי אנטיביוטיקה מסוג מוקסיויט בעקבות דלקת גרון, ביום שישי בבוקר (לאחר 4 ימים מלאים בהם לקחתי 3 כדורים ליום) קמתי עם גירודים בכפות הידיים ובמהלך השבת התפשטו לכפות הרגליים (ללא סימני גידוד או תפרחת).
במוצ"ש האחרון לקחתי 2 כדורי מוקסיויט יחסית בתווך זמן קצר כיוון שלא לקחתי על פי הדרישה בצהריים ובערב ולכן "צימצמתי רווחים" ושתיתי שני כדורים בתווך של 3 שעות.
הבוקר קמתי עם גידורים איומים בגוף כולו, כולל הופעת סימני גירוד באיזור הרגליים, ברכיים , ישבן וכו'. יש לציין שהגירוד היה ברמה של בלתי נסבל וכואב ברמות קשות.
ניגשתי מיד לרופא שנתן לי מרשם לזריקה והייסטון בכדורים, חשוב לציין שתוך שעה הגירודים חלפו כלא היו.
הרופא שאל אם נגעתי או אכלתי משהו חדש תשובתי היתה שלא.
כשהגעתי הביתה חשבתי על כך , האם ייתכן שאני אלרגי לכדורים שנטלתי לטובת כאבי הגרון?, האם אלו תופעות הלוואי?, איך ניתן לבדוק שאכן קיים קשר ישיר.
לציין כי ציינתי בפני הרופא שלקחתי כדורים אלו , הוא ביקש להפסיק אותם אך לא שלח אותי לבדיקות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס18/05/2009בוקר טוב.
שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. מומלץ לפנות לפורומים העוסקים במחלות עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)