גרד עז בכפות הידיים והרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד עז בכפות הידיים והרגליים
    תותית
    17/05/2009

שלום רב,
    ביום שני קיבלתי אנטיביוטיקה מסוג מוקסיויט בעקבות דלקת גרון, ביום שישי בבוקר (לאחר 4 ימים מלאים בהם לקחתי 3 כדורים ליום) קמתי עם גירודים בכפות הידיים ובמהלך השבת התפשטו לכפות הרגליים (ללא סימני גידוד או תפרחת).
    במוצ"ש האחרון לקחתי 2 כדורי מוקסיויט יחסית בתווך זמן קצר כיוון שלא לקחתי על פי הדרישה בצהריים ובערב ולכן "צימצמתי רווחים" ושתיתי שני כדורים בתווך של 3 שעות.
    הבוקר קמתי עם גידורים איומים בגוף כולו, כולל הופעת סימני גירוד באיזור הרגליים, ברכיים , ישבן וכו'. יש לציין שהגירוד היה ברמה של בלתי נסבל וכואב ברמות קשות.
    ניגשתי מיד לרופא שנתן לי מרשם לזריקה והייסטון בכדורים, חשוב לציין שתוך שעה הגירודים חלפו כלא היו.
    הרופא שאל אם נגעתי או אכלתי משהו חדש תשובתי היתה שלא.
    כשהגעתי הביתה חשבתי על כך , האם ייתכן שאני אלרגי לכדורים שנטלתי לטובת כאבי הגרון?, האם אלו תופעות הלוואי?, איך ניתן לבדוק שאכן קיים קשר ישיר.
    לציין כי ציינתי בפני הרופא שלקחתי כדורים אלו , הוא ביקש להפסיק אותם אך לא שלח אותי לבדיקות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    18/05/2009

בוקר טוב.

שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. מומלץ לפנות לפורומים העוסקים במחלות עור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו