טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני חודשיים וקצת החלו להופיע על ידיי וגבי נקודות אדומות-ורודות עם קילוף של קשקשת עליהן. פניתי לרופאת המשפחה, היא מיד טענה כי מדובר בפיטריאזיס רוזה אבל הפנתה אותי לרופאת עור ליתר ביטחון. פניתי לרופאת עור בביה"ח הדסה עין כרם והיא אישרה את דברי רופאת המשפחה שלי, וטענה שתוך 6 שבועות עד 3 חודשים זה ייעלם כמו שזה בא. אני ממתין באמת בסבלנות רבה, וללא גירודים יותר מידי אבל המראה מתחיל ממש להציק ואני מעוניין לדעת אם זה באמת היה אמור כבר להיעלם או האם יש מה לעשות על מנת לזרז את ההחלמה?
האם עליי ללכת לדעה שנייה?
אודה על התגובה
אריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד