הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות כצעד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות כצעד
    תמר
    21/03/2007

דרסטי ולא ניתוח על מנת לשפר את מצב עור הפנים .
    הייתי רוצה לשמוע יותר על בוטוקס ועל מה עוד ניתן לעשות על מנת לשפר את מצב העור אני מלאה בקימטוטים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשפר את מצב עור הפנים

ד''ר אלכסנדר אלטס
    22/03/2007

תמר שלום.

הערכת מצב העור חייבת לכלול מספר קריטריונים כגון מרקם, גוון, קמטים, סימני השפעת קרינת השמש וכ"ד. בהתאם נבנת תוכנית טיפולית לשיפור המצב העורי.
    באופן כללי ברפואה בכלל וברפואת עור (כולל אסתטית) בפרט, הטיפול האידאלי הוא טיפול בסיבת הבעיה.
    לדוגמה: אם קמט נוצר כתוצאה מפעילות שרירים מוגברת (קמטי הבעה) אז הטיפול "הסיבתי" יהיה מכוון להחלשה/שיתוק של השרירים "האשמים".
    כאשר לא ניתן לטפל בסיבה- מטפלים בסימנים.
    את צודקת בהחלט, כשמזכירה את בוטוקס בהקשר לשינוי דרסטי ללא ניתוח במצב העור, אך בקשתך לשמוע יותר על בוטוקס עלולה לגרור אותי לסיפור ארוך ומעייף. היתי מודה לך אם היית שאולת שאלה יותר ספציפית לגבי התכשיר. אשמח לענות לך.

תודה,
    ד"ר אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשפר את מצב העור ללא ניתוח

ד''ר מיכאל שוחט
    22/03/2007

פרט לטיפול בבוטוקס או חומרי מילוי ניתן לשפר את הקימטוטים עיי טיפול בליזר המסוגל לעורר את העור ליצירת קולגן מדובר בסידרה של טיפולים ללא קילוף העור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו