מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלפוחיות קטנות מגרדות בידייםנמרוד25/05/2009
אני בן 40 וזה התחיל שנה שעברה.זה מתחיל בגירוד קל בין האצבעות של הידיים. הגירוד היותר קשה מתחיל בבוקר עם היקיצה. במידה ומגרדים (ומאוד קשה שלא) יוצאים שלפוחיות קטנות המכילות נוזל שקוף.בערך יום מרגע שהשלפוחית יוצאת, הגירוד מפסיק. אולם יש עשרות שלפוחיות אחרות! כך שהגירוד יכול לשגע! במהלך היום הגירוד בא והולך.הרופאים רשמו לי משחה בשם בטה קורטין A B אבל זה לא עזר.כמו כן, קבלתי כדורים אנטיהסטמיניים וזה גם לא עזר. לא עברתי איבחון אלרגי כל שהוא. אבל אני סובל מאלרגיה אביבית קלה.
השלפוחיות, הגירוד וההרגשה הנוראית מחמירה כאשר חם בכפות הידיים. לפעמים אני מקרר את הידיים עם מים קרים מאוד. כאשר אני מורח קרם ידיים שומני יש הקלה חלקית אבל זה לא עובר.
זה לא מדבק (אחרת זה היה מופיע אצל ילדיי, לפחות לא בשנה האחרונה)
התשובות "האנמיות" של הרופאים ברשת ממש הפתיעו אותי. יש מלא ספרות רפואית כתובה אולם קשה לי לדעת במדוייק מה הגורם לבעיה מכיוון שאני לא רופא. יחד עם זאת,במידה וכן הייתי רופא, הייתי מכין סידרה של שאלות מכוונות ופותח בחקר מעמיק בנושא ולא פותר אף אחד בקלות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות
ד''ר מיכאל שוחט25/05/2009התפרחת שאתה מתאר נכרת דיסהידרוטיק אקזמה או דרמטיטיס מומלץ לעבור בדיקת רגישות עורית לחומרים ממגע עליך לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלפוחיות באצבעות הידיים
ענת04/05/2010אני סובלת משלפוחיות קטנות באצבעות הידיים.
ביקרתי אצל רופא עור שבדק אלרגיית למגע ע"י הדבקה של מדבקות על הגב.
לא נימצאו חומרים חשודים שאני אלרגית אליהם.
אני כרגע מטופלת במשחת במשחת סטרואידים (דרמובט לדוגמא) וזה מקל ומעלים את השלפוחיות אבל הן חוזרות מהר מאוד.
זה התחיל באצבע אחת ולאט לאט התפשט לכל אצבעות הידים.
מה יכולה להיות הסיבה לשלפוחיות והאם יש טיפול שיכול למנוע אותם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)