מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרת ברגליםמיכל30/05/2009
שלום.
אני מניקה תינוק בן 3 חודשים, וסובלת מפטרת רבה בכפות הרגלים ובציפורנים. אני משתמשת לסירוגין במשחות שונות. לאחרונה קיבלתי משחה חדשה של למיסיל שמורחים רק פעם אחת ועל כל כף הרגל ואמורה למנוע את הפטרת לזמן רב. (חומר פעיל: Terbinafine hydrochloride 1%). האם אפשר להשתמש במשחה או שכדאי לחכות לתום תקופת ההנקה?
(אני שואלת משתי סיבות: 1-האם המשחה החדשה חזקה יותר ממשחות רגילות ולכן מזיקה יותר לתינוק? 2-האם העובדה שצריך למרוח את כל כף הרגל בעוד שבמשחה רגילה אני מורחת רק את האצבעות - מזיקה יותר לתינוק?)
תודה רבה,
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה
מיכל08/06/2009האם המשחה החדשה מזיקה לתינוק שאני מניקה יותר מהישנות בגלל הרכבה או בגלל המינון שלה, או שאני יכולה להשתמש בה בבטחה?
שוב תודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיזיל
ד''ר מיכאל שוחט08/06/2009ניתן לשימוש בהנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל...
מיכל09/06/2009האם יש משמעות (במחינת ההנקה) להבדל בין למיסיל רגיל (לשימוש יומיומי במשך שבועיים) לבין למיסיל החדש (לשימוש חד פעמי שאמור למנוע את הופעת הפטריות במשך מס' חודשים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה ענו לי...
מיכל15/06/2009במה עדיף לי להשתמש כדי שלא לפגוע בתינוק היונק?
טיפול חד פעמי אבל חזק (למיסיל החדש) או טיפול מתמשך (למיסיל הישן או משחות נוספות שהיו בשימוש עד כה: דקטרין, פטריון וכו')
או שאולי יש אופציה נוספת?
בינתיים אני ממשיכה למרוח באופן לא עיקבי את המשחה הישנה: לא יכולה שלא למרוח כלום (מגרד נורא) ומפחדת שאני מזיקה לקטנטן. והפטריה רק מתפשטת לעוד ועוד איזורים בכפות הרגליים שלי. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיזיל
ד''ר מיכאל שוחט17/06/2009התשובה שלילית אין הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)