קמטי הבעה וחריצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קמטי הבעה וחריצים
    שרית
    02/06/2009

אני בת 36 ובשנים האחרונות חלה החמרה רבה בחריצים באזור העיניים (מה שקרוי קמטי הבעה), וכן התחילו להתפתח חריצים עמוקים באזור השפה העליונה.
    הקרמים השונים לא עוזרים כמובן בכלל.... מה ניתן לעשות. האם פילינג בינוני או עמוק יכול לעזור ומהי השיטה המומלצת במקרה שלי? האם יש שיטה נוספת פחות "אגרסיבית" ?
    ( יש לי עור בהיר ועדין, רגיל (לא שמן ולא יבש).

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קמטי הבעה וחריצים

הוספת תגובה

• לשרית -רק הזרקה תעזור לך -מניסיון

דפנה
    03/06/2009

מהניסיון שלי רק הזרקות יעזרו לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת - אפשר תשובה של רופא מוסמך

שרית
    06/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    07/06/2009

שרית, שלום.

בניסיון לפתור בעיה כלשהי, תמיד רצוי למצוא את סיבתה. במקרה של קמטי הבעה מדובר בפעילות מוגברת של השריר, לכן טיפול בבעיה יהיה החלשת השריר- הזרקות בוטולינום (Botox/Dysport)
    כאשר הקמט נשאר גם לאחר טיפול בבוטולינום, ניתן לשקול שימוש במוחרי מילוי.
    פילינג עמוק גם הוא יעיל בעיקר לקימטותים סביב הפה, אך גם לקמטים בכלל.
    הפתרון המועדף לבעיות ספציפיות שלך ניתן לייעץ בבדיקה אישית בלבד של רופא העוסק באסתטיקה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו