שאלות כלליות על פילינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות כלליות על פילינג
    דניאל
    14/06/2009

יש לי קצת שאלות על פילנג שהיתי שמחה אם מישהו שמבין בנושא עור יוכל לענות לי :)

השאלה היא האם פילינג\מסכת פילינג לכל סוגי העור שקונים בסופר פארם יכולה לעשות תופעות לוואי בעור? אם כן מה הן יכולות להיות?
    אני חוששת מכתמים או גוון לא אחיד בעור בגלל זה אני שואלת חשוב לי לדעת אם החומרים שמוכרים בסופר פארם יכולים להיות חזקים ולעשות תופעות לוואי חזקות או שאלו חומרים עדינים ואין ממה לחשוש (לא מצויין על האריזה תופעות לוואי רק כתוב שזה מחדש את העור ולניקוי עמוק)
    מרחתי שבוע שעבר 4 פעמים בשבוע למרות שכתוב למרוח עד פעמיים בשבוע...האם יכולות להיות תופעות לוואי ואם כן מה הן?
    והאם מותר להיות בשמש? אם לא אז כמה זמן כדיי לחכות עד החשיפה לשמש האם 3 ימים זה מספיק כדיי לחכות?
    תודה מראש למי שעוזר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות כלליות על פילינג

הוספת תגובה

• פילינג

ד''ר מיכאל שוחט
    17/06/2009

לכל חומר קוסמטי ובמיוחד חומרים המשמשים לקילוף העור יכולות להיות תופעות לוואי כמו רגישות למגע אדמומיות פיגמנטציה ועוד במהלך הטיפולים מומלץ שימוש יום יומי בקרם הגנה משמש ולהימנע משימוש של החומרים מעבר להמלצות היצרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו