מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בפניםדניאל14/06/2009
מה כדיי לעשות עם פצעונים בפנים שלא עוברים? (בת 20)
חלקם עם מוגלה וחלקם סתם בולטים על העור ואדומים ורק במצח
בעבר הלכתי להרבה רופאי עור שנתנו לי אנטיביוטיקות, משחות, שום דבר לא עזר תמיד הפצעים חוזרים
אם אני יאכל רק דברים ללא שומן וללא סוכר יכול להיות שאני יפטר מהפצעים כבר? אני יעשה הכל כדיי להפטר מהם, ראקוטן לא בא בחשבון כי המצב של הפצעים לא חמור יש לי תמיד רק 3 מפוזרים עם מוגלה ועוד מעט קטנים אדומים ...וזה עדין נראה רע.
אני לוקחת גלולות דיאנה וזה קצת עזר בהתחלה אבל עכשיו אני כבר שנתיים עם הגלולות והגוף התרגל כנראה לגלולות אז הפצעים יוצאים בלי סוף בחצי שנה האחרונה חזרו למצב כמו בגיל 18-17
האם יש לכם המלצה על סבון פנים שיכול לעזור ממש? איך כדיי להתנהג עם הפנים כדיי שזה יעבור כבר אף רופא עור לא עזר לי ואני מרגישה ממש רע עם זה. ואני כבר בת 20 וחצי ועדין זה לא מפסיק האם זה נורמלי?
אני אשמח לקבל המלצות כאן מה כדיי לעשות ומה יכול לעזור באופן כללי למקרה כשלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממש לא רופאה
אמא לנעם15/06/2009אבל בזמנו גם אני סבלתי מפצעים בעור הפנים,
זה הגיע לשלב אפילו (סליחה על התיאור) שהם היו מוגלתיים.
בהמלצת הקוסמטיקאית שלי התחלתי להשתמש בג'ל ניקוי המינראלי של AHAVA (מין טיובה של 100 מ"ל בערך).
תוך כשבוע כבר התחלתי להרגיש שיפור משמעותי.
מומלץ בחום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
ד''ר מיכאל שוחט17/06/2009ראשית קשה לייעץ ללא בדיקה ואולם מומלץ להמעיט במאכל של מוצרי חלב ניתן להשתמש בסבון נוזלי אקניל פעמיים ביום ומומלץ לנסות קרם אדפרין יש לציין שקיים גם טיפול באור כחול שיכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)