פילינג או לייזר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילינג או לייזר?
    אני
    16/06/2009

היי,
    אני סובלת מצלקות אקנה ומעוניינת לטפל בהן. השאלה היא איזה טיפול מומלץ יותר: פילינג כימי עמוק ע"י רופא או טיפול בלייזר? ולמה?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילינג או לייזר?

הוספת תגובה

• ועוד משהו

אני
    16/06/2009

חברה שלי עשתה פילינג כימי עמוק לצלקות אקנה והיא לא מרוצה מהתוצאות. השאלה היא האם לאחר פילינג כימי עמוק ניתן לעשות טיפול בלייזר לטשטוש הצלקות או שזה מסוכן? ואם כן, אחרי כמה זמן ניתן לעשות זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות

ד''ר מיכאל שוחט
    17/06/2009

במיקרה של טיפול בפילינג עמוק יש צורך בטיפול של כל הפנים עם אשפוז של 24 שעות ואודם שיכול להמשך יותר משלושה חודשים היום עם שיפור טכנולוגיות הלייזרים ובמיוחד הלייזרים המשייפים את העור ניתן לטפל בהרדמה מקומית רק באזור הצלקות עם ריפוי מהיר יותר ואודם שנמשך רק מס שבועות ואולם בחלק מהמיקרים יש צורך ביותר מטיפול בודד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו