בעיות בעור הידיים והרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בעור הידיים והרגליים
    שרון
    23/03/2007

שמי שרון ואני גר בבית-שאן ויש לי בעיה רצינית מאוד בעור הידיים והרגליים אני הייתי אצל ד"ר אלכסנדר במרפאה של כללית בבית שאן ואתה נתת לי מרשם לאיזו שהיא משחה לימרוח פעמיים ביום וזה לא ממש עזר לי הבעיות שלי הם שהעור שלי בידיים וברגליים מתפוצץ ונהיה לי ממש חתכים שכואבים לי מאוד וזה מלווה ביובש מסביב לחתכים .לאחרונה הייתי אצל עוד רופא עור שעובד במרפאה בבית שאן והוא הזמין אותי לבית החולים בעפולה לביופסיה ואחרי כמה זמן כשחזרה התשובה הוא לא ממש עזר לי כשהוא אמר לי שזה סוג של אלרגיה למשהוא ושהוא לא יכול לדעת ממה זה אני אשמח מאוד אם תעזרו לי בזה כי זה ממש כואב ויש לי את זה כבר כמעט שנתיים ואני נשוי +שתי בנות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות בעור הידיים והרגליים

ד''ר אלכסנדר אלטס
    23/03/2007

שרון שלום.

הבעיתה שאתה מתאר דורשת המשך בירור בכדי להגיע לאבחנה מדוייקת, לכן מומלץ להמשיך מעקב אצל רופא העור.

הפורום שהגעת אליו מיועד לדיון בנושא של רפואה אסתטית (טיפולי יופי למניהם) ולא במחלות עור באופן כללי.

בהצלחה,
    ד"ר אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה כפות ידים ורגלים

מיכל
    12/04/2007

הודעה לשרון מבית שאן צור קשר עם מיכל בטלפון - 03-9547580

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו