טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ערב טוב, יש לי שפשפת כרונית. בעברי השתמשתי בתרופה טבעדרם שהכילה גם סטרואידים, אני משתמש בטייץ כדי למנוע את השפשפת וכשאני לא לובש טייץ-השפשפת מתגברת(בין הרגליים באזור המפשעה ובאזור הגב התחתון). השפשפת מתגברת בגלל הלחות שבאזורים הנ"ל ובגלל חוסר מרווח בין הירכיים. הבנתי ששימוש בטבע דרם לא מומלץ, ושישנה אפשרות שגם השימוש בטייץ איננו הכי בריא. איזו אלטרנטיבה יש למשחה טבע דרם שמוכיחה את עצמה, אינה מזיקה לאורך זמן ואינה מכילה סטרואידים.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד